Articole
16-10-2012

Karren Brady este una din cele mai cunoscute femei de afaceri din Marea Britanie si o sursa de inspiratie pentru femeile din toate colturile lumii. Povestea ei de succes este nascuta din pasiune, implicare, un impresionant instinct de afaceri si o ambitie enorma de a excela. De la varsta de 18 ani, Karren Brady a lucrat pentru Saatchi & Saatchi, dupa care a trecut la imperiul publicatiilor sportive a lui David Sullivan.

 

La 23 de ani, Sullivan o face responsabila de administrarea unui club de fotbal - Birmingham City Football Club – pe care in 12 ani ajunge sa il vanda cu o suma incredibila. Chiar daca a fost vorba de o industrie de sex masculin, Karren a reusit sa sfideze conventiile si sa aduca profit prin experienta, abilitatile si viziunea sa geniala asupra afacerilor.

 

Sotie si mama a doi copii, "prima doamna a fotbalului" de la Birmingham City a reusit sa isi echilibreze viata personala cu cea profesionala. E admirabil faptul ca Brady recunoaste ca a gresit atunci cand dupa nasterea primului sau copil, si-a luat liber doar 3 zile de la munca. Astazi ea crede ca “a avea totul” este un concept ridicol, ce aduce o serie de constrangeri ce nu fac nici un bine femeilor.

 

In anul 2006 Brady a fost operata de anevrism cerebral, suferind o complicata operatie pe creier, despre care aflati in carte mai multe detalii. De asemenea, ea ne dezvaluie cum a reusit sa treaca peste acele cumplite momente de slabiciune, ceea ce pentru noi cititorii aduce in prim plan o “Karren Brady” umana, fara nici o masca.

 

Cu o energie si o determinare cu adevarat uimitoare, Karren Brady este din 2010 vicepreşedinte la West Ham, se afla la bordul Philip Green Arcadia Group si scrie pentru un tabloid national si pentru o revista destinata femeilor. In timpul liber, femeia de afaceri scrie carti si este foarte pasionata de tot ceea ce face. “Strong Woman: Ambition, Grit and a Great Pair of Heels” nu este o simpla lectura, ci o incursiune in universul profesional si personal al unei femei de afaceri de succes de la care avem foarte multe de invatat.

 

http://www.books-express.ro/book/9780007395927/Strong-Woman-Ambition-Grit-and-a-Great-Pair-of-Heels.html

 

Adina Denora Ianau

Redactor

Books Express – Citeste! Afla mai mult!


Books Express reprezinta un grup de oameni care isi petrec timpul impreuna si pe care ii leaga o pasiune. Se adreseaza tuturor cititorilor ce impartasesc interesul pentru carti de calitate, care schimba idei si pareri si vor sa fie la curent cu tendintele din domeniul lor de activitate. Pe books-express.ro se gasesc cele mai importante carti aparute in limbi de circulatie internationala.

 

www.books-express.ro

 

 

 

 

 

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24