Articole
01-07-2015

JustAD este o agentie de publicitate care se ocupa de crearea si implementarea unor strategii de comunicare integrata.

Agentia a luat nastere in martie 2005, intr-un timp in care BTL-ul era la putere, iar o promovare buna presupunea un print de calitate, o imagine curata a firmei, bannere si panouri outdoor, completate de spoturile radio si TV. Dar in 10 ani multe s-au schimbat in lumea publicitatii. BTL-ul si ATL-ul nu au mai fost suficiente pentru promovarea brandurilor, iar tendintele din domeniu s-au indreptat catre crearea si implementarea unor strategii de comunicare integrata. Acesta a fost motivul pentru care, dupa 10 ani, s-au repozitionat pe piata, iar acum JustAD ofera clientilor sai solutii complete si personalizate, care sa-i diferentieze de concurenta.

 

Fara retete prestabilite, ci doar cu multa pasiune, implicare si excelenta, isi sprijina clientii in crearea unui plan de comunicare complet avand la baza cele mai potrivite canale de comunicare.

 

Care sunt serviciile pe care le ofera JustAD?

 

Cu o echipa careia ii plac lucrurile bine facute, dintre strategie si creatie ei le aleg pe amandoua. Au inteles ca astazi trebuie sa privesti lucrurile la 360 de grade, de aceea solutiile oferite presupun integrarea comunicarii de brand pe mai multe canale de comunicare.

Cauta, studiaza, cunosc si inteleg in profunzime comportamentul oamenilor pentru a le putea oferi clientilor solutii care sa se potriveasca intocmai cu profilul publicurilor lor tinta.

JustAD inseamna o echipa tanara, creativa si entuziasta. Sunt diferiti si cu toate astea ii leaga aceeasi pasiune pentru comunicare. Reusesc astfel sa acopere toate sub-domeniile necesare in crearea si implementarea unor strategii de comunicare integrata, cum ar fi dezvoltarea de brand, marketingul promotional, relatiile publice, social media, BTL-ul, ATL-ul sau marketingul direct.

 

Care sunt clientii companiei JustAD?

 

Agentia are clienti din toate domeniile si industriile, de la companii mari, multinationale, pana la companii nationale si locale. Printre domeniile lor de expertiza se numara agricultura, asigurarile, sanatatea, turismul, industriile de horeca, transport sau energie electrica.

Pe langa toate acestea, JustAD are si filiala de organizari evenimente, JustEvents, care se ocupa atat de organizarea de evenimente corporate, cat si de organizarea de evenimente private precum nunta, botezul sau aniversarile, adresate acelor persoane care isi doresc sa marcheze cu stil si eleganta cele mai importante momente din viata lor.

 

Ce proiecte aveti in desfasurare?

 

Poate ca unul dintre cele mai importante proiecte ale anului 2015 este reprezentat de rebrandingul agentiei, care a inceput odata cu implinirea celor 10 ani de existenta.

 

De cealalta parte, pe langa proiectele constante ale clientilor lor, au inceput deja sa lucreze la cea de-a doua editie a Conferintei Nationale de Prevenire a Cancerului de Col Uterin. Ea va avea loc in octombrie 2015, in Bucuresti, Iasi si Sibiu, si va avea ca scop informarea femeilor cu privire la importanta controlului ginecologic in vederea prevenirii sau depistarii la timp a cancerului de col.

 

Testimoniale

 

„Am aflat despre Conferinta dintr-o revista pentru femei si m-a bucurat mult initiativa voastra. Orice informatie legata de sanatatea aparatului reproductiv, oferita de personal specializat, este foarte importanta. In ultima perioada a inceput sa ma preocupe tot mai mult subiectul cancerului de col uterin, iar asta explica participarea mea la conferinta pe care ati organizat-o. Felicitari pentru initiativa!” – Ioana Socolescu, participanta la Conferinta Nationala de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, Bucuresti, 2014

 

„Indiferent de ceea ce ne rezerva viitorul, cel mai important este sa nu ne pierdem increderea in noi, sa avem curajul de a trece peste orice obstacol si sa ne formam cunostinte care sa ne ajute sa prevenim anumite neplaceri, pentru a fi sanatosi si impliniti! Vreau pe aceasta cale sa va multumesc pentru invitatie si sa va felicit pentru initiativa.” – Stetco Alina-Andreea, participanta la Conferinta Nationala de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, Timisoara, 2014

 

Cariera

 

JustAD este in continua crestere, motiv pentru care isi doresc sa se inconjoare cu oameni creativi, entuziasti si pasionati, care sa creasca odata cu ei. Asa ca, puteti trimite oricand CV-urile voastre la adresa job@justad.ro.

 

***

Nume companie: JustAD

Domeniu de activitate: Publicitate

Owner: Alina Stanciu

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24