Articole
24-06-2014

Incepand cu luna iunie, iubitorii de produse bio-organice vor avea un nou loc pentru cumparaturi. Lansarea magazinului Bioki aduce pe piata o selectie de produse cosmetice bio, certificate de organisme specializate, apatinand unor marci de renume pe piata, din tari cu traditie in domeniul produselor bio-organice, precum Franta, Anglia sau Germania.

 

Produsele acopera o gama larga, de la creme si lotiuni demachiante, de curatare, tonifiere, hidratare, pana la masti si tratamente specifice, uleiuri de masaj, sapunuri, sampoane sau balsamuri. Ingredientele produselor Bioki au certificate bio, nu sunt testate pe animale si nu contin substante chimice sintetice (parabeni, derivati petrochimici, arome, coloranti sintetici sau ingrediente modificate genetic). Dintre cele mai populare ingrediente naturale regasim untul de Shea, algele marine, uleiul sacha inchi, semintele de moringa, extracte de nuca de cocos, galbenele, aloe vera, migdale si altele.

 

Pe langa produse bio, magazinul ofera clientilor sai si diverse servicii personalizate: informatii amanuntite despre produsele din magazin si ingredientele pe care acestea le contin (pe pagina fiecarui produs in parte), consiliere personalizata la alegerea produselor, o lista cu idei pentru cadouri si servicii speciale, pentru oferirea lor celor dragi (impachetarea produselor intr-un ambalaj deosebit, posibilitatea livrarii acestora direct persoanei carora li se adreseaza), un program de rasplatire a fidelitatii clientilor inregistrati, prin oferirea de puncte de loialitate la fiecare comanda lansata si posibilitatea urmaririi statusului comenzilor din contul de client.

 

Pentru persoanele interesate de mai multe informatii, pe pagina de Blog a magazinului online puteti gasi si sfaturi de frumusete si ingrijire, informatii despre noile aparatii in magazin, despre calitatile si beneficiile produselor bio sau despre procesul si organismele de certificare.

 

Foto: thefabulousreport.com

 

Autoare: Adina David

PR Assistant Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24