Articole
24-11-2014

Start&Grow 2014, programul lansat de startups.ro pentru a sustine dezvoltarea unor afaceri promitatoare, ajutandu-i pe antreprenori sa intre in legatura cu investitori si sa obtina finantare de pana la 500.000 de euro, si-a desemnat finalistii.

 

Antreprenorii care au intrat in negocieri directe cu investitorii pentru obtinerea finantarii au fost stabiliti in urma unui riguros proces de analiza si selectie prin care au trecut toate cele aproape 400 de inscrieri in editia de anul acesta a Start&Grow.

 

Alin Giurea, principalul investitor din Start&Grow 2014, a finantat deja doua start-up-uri inscrise in program si este in discutii avansate cu alte trei echipe de antreprenori.

 

Sumele investite in cele doua afaceri se incadreaza in plafonul de pana la 500.000 de euro iar Alin Giurea detine sub 50% din firmele pe care le-a finantat.

 

Pe langa investitiile deja realizate, Alin Giurea se mai afla in discutii avansate pentru a finanta alte trei afaceri: o companie din domeniul IT, care a lansat o aplicatie de mobile ce targeteaza atat segmentul B2B, cat si B2C; un producator de cosmetice naturale cu o abordare diferita fata de alte start-up-uri romanesti pe acest segment; un producator din domeniul fashion.

 

De asemenea, Alin Giurea isi mentine interesul si pentru alte patru propuneri de afaceri, aflate in acest moment in stadiul de idee, discutiile cu initiatorii acestora urmand sa se prelungeasca pentru primul trimestru din anul viitor, in contextul in care mai sunt necesare analize suplimentare de business sau parcurgerea anumitor etape din dezvoltarea afacerilor.

 

In perioada urmatoare, antreprenorii, investitorii si consultantii Start&Grow 2014 vor impartasi  din experienta lor in legatura cu  dezvoltarea si finantarea unei afaceri prin investitii tip business angel.

 

Start&Grow 2014 este un proiect startups.ro realizat cu sprijinul Hotel Intercontinental Bucuresti, TreeWorks, Elevate si Finantare.ro.

 

startups.ro este un proiect lansat la inceputul anului 2008, cu scopul de a-i sprijini pe cei care vor sa inceapa sau sa isi dezvolte propria afacere, atat prin publicarea unor materiale pe teme de business, cat si prin organizarea de evenimente si proiecte speciale dedicate antreprenorilor.

 

Tuca Zbarcea & Asociatii este o firma de avocatura tip “full service”, oferind asistenta juridica in toate domeniile dreptului, precum si servicii de consultanta fiscala si insolventa. Cu o echipa formata din 105 avocati dintre care 24 parteneri in cadrul biroului din Bucuresti, firma de avocatura este recomandata de prestigioase directoare internationale de specialitate pentru serviciile in domenii precum drept societar si comercial, fuziuni, achizitii / privatizari, litigii si arbitraje internationale, achizitii publice, energie si resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructura, dreptul muncii, telecomunicatii, dreptul concurentei etc. De asemenea, detine numeroase premii si recunoasteri interne si internationale din partea unor publicatii precum Financial Times, The Lawyer, Chambers Europe, IFLR, Global Arbitration Review etc.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2020 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24