Articole
01-01-2017

 

Brandul Inspired Design a fost lansat oficial in anul 2010, in Bucuresti de catre Iulia Iuga Dohmen, arhitect de interior și artist plastic. 

Domeniul de activitate al companiei este arhitectura de interior, serviciu ce include atat design-ul, cat si realizarea proiectelor la cheie.

Alaturi de colaboratorii ei, Iulia acorda intotdeauna o atentie deosebita clientului: echipa Inspired Design porneste de la dorintele, nevoile si stilul de viata al acestuia, realizand un profil ce sta la baza propunerii finale unde sunt integrate tendintele si noutatile potrivite din piata.

De la conceptul creativ pana in etapa finala, echipa este aproape si conectata in permanenta cu clientul. Comunicarea constanta, rezultatul impecabil al amenajarii si, mai ales, amprenta personala ce deriva din unicitatea fiecarui client reprezinta cele 3 elemente-cheie pentru un proiect de succes. Rezultatul: nu doar un spatiu, ci „o atmosfera”, cu care clientul se identifica si in care se regaseste. 

In prezent, portofoliul Inspired Design include clienti atat din Romania, cat si din Europa de Vest. Obiectivul pentru 2017 este consolidarea pozitiei noastre in aceste doua piete.
 

Care sunt produsele sau serviciile pe care le oferiti?
 

Un proiect marca Inspired Design parcurge urmatoarele etape la scara larga:

-      Concept de design interior si proiectare 2D si 3D

-      Planuri electrice, sanitare, HVAC, incalzire in pardoseala etc.

-      Constructie si urmarire de santier

-      Contactul cu furnizorii, comenzi, livrari, montaje

-      Realizare mobilier pe comanda


Cine sunt clientii companiei? 
 

Portofoliul Inspired Design este unul variat, reunind clienti din industrii precum frumusete si HoReCa, din segmentele Office si Rezidential, expati si romani, dar si din mediul diplomatic precum saloanele Geta Voinea, Novotel Bucharest City Centre, Athénée Palace Hilton Bucharest sau resedinta Ambasadorului Olandei in Romania. 

O alta nisa este reprezentata de categoria proprietarilor de imobile care nu sunt in tara, lasand in grija echipei ID tot ceea ce inseamna design si amenajare la cheie.

 

Ce proiecte aveti in desfasurare?
 

In prezent, Inspired Design deruleaza proiecte in Bucuresti, cat si in tara, in segmentul rezindential, hotelier si al frumusetii profesionale (saloane). Pregatim si un nou proiect ce urmeaza sa fie lansat in curand si anume, un program special de amenajare interioara dedicat tuturor proprietarilor de apartamente in blocurile construite intre 1977 si 1990.

Toate noutatile sunt anuntate pe pagina de Facebook, cat si site-ul www.inspireddesign.ro.

 

Testimoniale 
 

Consulul Ambasadei Olandei Patricia van der Kleij a spus ca, am castigat competitia in amenajarea Resedintei Ambasadorului Olandez, deoarece am stiut sa ascult clientul cel mai bine "You knew how to listen to your client"

De asemenea primesc multumiri si laude din partea clientilor pentru design si rezultat.

Legat de furnizori si constructori, am o colaborare foarte buna cu ei deoarece, obiectivul nostru este sa iasa proiectul bine, iar clientul sa fie multumit.

 

Cariere 
 

Inspired Design cauta oameni care au ca obiectiv dezvoltarea personala, dornici sa exprime ceea ce le place sa faca si sa exceleze in acea directie, dar si furnizori si constructori dedicati clientilor lor.


Nume companie: Inspired Design

Domeniu de activitate: arhitectura de interior si amenajari interioare

Owner / Arhitect de interior: Iulia Iuga-Dohmen

Adresa de contact: info@inspireddesign.ro

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24