Articole
06-01-2015

Odata cu implinirea a 8 ani de activitate, agentia de Marketing si comunicare Creative Ideas a lansat prima editie a programului „Bursa de Idei Creative”, prin care ofera start-up-urilor si oamenilor cu povesti si idei deosebite posibilitatea sa beneficieze gratuit de o campanie de marketing si comunicare pe o perioada de 6 luni.

 

Doritorii, indiferent de domeniu (educatie, sanatate, decoratiuni interioare, beauty, fashion, etc), se pot inscrie direct pe http://creativeideas.ro/bursa-de-idei-creative/ in formularul de contact, trimitand un text de 2000-4000 caractere prin care sa demonstreze cat mai convingator si creativ ca business-ul, ideea, pasiunea pe care vor sa le faca cunoscute merita cel mai mult sa fie promovate si sa evolueze. Asadar, lasati pasiunea sa vorbeasca, argumentati, descrieti si puteti face primul pas catre reusita!

 

Cele mai interesante si inspirate povesti de business vor fi selectate de echipa Creative Ideas si publicate pe site-ul www.creativeideas.ro (sectiunea Bursa de Idei Creative) si distribuite pe pagina de facebook Creative Ideas.

 

Lucrarile publicate vor putea fi votate direct pe site-ul Creative Ideas prin butonul de Like. In urma cumularii voturilor, primele 10 lucrari vor intra in finala.

 

Din cele 10 lucrari finaliste, juriul Creative Ideas format din membri ai agentiei va alege castigatorul, care va putea putea beneficia de servicii precum: Personal Branding, Comunicare cu presa, Strategie de marketing, Consultanta, etc.

 

Campania se desfasoara in perioada: 20 noiembrie 2014 – 20 februarie 2015, iar castigatorul va fi anuntat pe 20 februarie 2015 pe site-ul www.creativeideas.ro si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/AgentiaCreativeIdeas.

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2020 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24