Articole
31-10-2014

Va prezentam Innerout, o companie condusa de antreprenoarea Mihaela Radulescu.

Innerout este o companie de consultanta in branding personal si management de reputatie (personala sau organizationala). A fost infiintata acum doi ani si s-a specializat in  antreprenoriatele si profesiile liberale de pe piata din Romania. Clientii sunt antreprenori „established” sau in proces de articulare a unei identitati.

 

Ceea ce face Innerout este sa-i ajute pe antreprenori sa dea cea mai fertila si relevanta expresie publica a valorii si diferentei pe care o face pe piata afacerea lor. Brandul personal al antreprenorului este in stransa legatura cu afacerea lui si este in cele din urma un capital de reputatie care trebuie sa se intoarca in business.

 

Care sunt produsele sau serviciile pe care le ofera?

 

Consultanta in branding personal bazata pe sondarea in profunzime cu instrumentar psiho-sociometric, strategie de comunicare in branding, consultanta pentru aparitiile publice, etc

 

Care sunt clientii companiei?

 

Antreprenori ce au nevoie de o imagine mai clara asupra a ceea ce sunt si ceea ce fac, manageri ce vor sa avanseze mai rapid in cariera, specialisti in meserii liberale si freelanceri care au nevoie de promovare si de recunoastere pe piata, specialisti in industrii creative, incepand cu designeri si pana la specialisti in IT.

 

Cateva exemple de interviuri pe care Mihaela Radulescu le-a oferit despre Innerout si despre branding personal

 

Forbes: Brandul personal: sa-ti transformi buna reputatie de lider in bani pentru afacerea ta!

Revista Biz: Mihaela Radulescu: Un business pe o nisa a niselor

Wall-Street: Fondatoarea Innerout: In Romania, brandingul personal este mai degraba "fabrica de vedete" si mai putin legat de business

e-Fin: Femeile de afaceri din Bucuresti invata despre brandingul personal

 

***

 

Nume companie: Innerout (www.innerout.ro)

              

Domeniu de activitate: Consultanta in branding personal si management de reputatie

 

Owner: Mihaela Radulescu 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24