Articole
06-01-2014

Lloyd’s a anuntat, pe site-ul oficial, ca Inga Beale este noul CEO al companiei, activitatea acesteia incepand din ianuarie 2014. Inga Beale, prima femeie in aceasta functie, il va inlocui pe Richard Ward, care isi anuntase demisia in vara anului trecut, dupa 8 ani de activitate in acest post.

Cu peste 30 de ani de experienta in asigurari si reasigurari la nivel international, Inga Beale, de 50 de ani, fosta jucatoare de rugby in echipa Wasps, a avut mai multe functii importante in cariera: Director Executiv al sindicatului privat Canopius din cadrul Lloyd’s si, anterior, a ocupat posturi de conducere in companii precum Zurich Insurance sau ramura de asigurare a General Electric, iar primul pas in cariera de asigurari a fost facut prin intermediul asiguratorului Prudential, precizeaza lloyds.com.

“Lloyd’s este deja un lider international, dar aceasta piata unica are oportunitatea extraordinara de a-si lasa o amprenta mai mare si de a-si intari pozitia ca centru global de asigurari si reasigurari de specialitate. Astept cu nerabdare sa lucrez cu echipa Lloyd’s pe o piata mai vasta, pentru a atinge o crestere profitabila si durabila”, a declarat Inga Beale.

Lloyd’s este cea mai veche piata de asigurari specializata din lume, ce si-a inceput activitatea in anul 1688. Aceasta este compusa din peste 50 de agenti independenti si 80 de sindicate si ofera o gama variata de produse de asigurare destinate celor mai diverse riscuri.

Autoare: Alina Burlacu
Editor Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24