Articole
21-10-2014

incubator107 lanseaza a treia editie a Programului vocational Da-ti demisia, pe 1 noiembrie, la Connect Hub (Dacia 99), de la 15.00.

 

Vino intr-o calatorie de urmare a vocatiei in care primul pas este un salt de incredere. Vor fi prezenti antreprenori, traineri, psihologi si coachi care sa va impulsioneze si sa va indrume.

 

De-a lungul zilei de 1 noiembrie ei va vor prezenta pe scurt atelierele gazduite de ei in noiembrie si decembrie in mansarda din Traian 107 pentru ca voi sa va puteti inscrie numaidecat.

 

Aduceti merinde pentru lungul drum spre implinire, 30 lei pe care sa-i saditi la radacina voastra si nu uitati sa ne scrieti la noi@incubator107.com ca sa primiti libera trecere: spune-ne pe scurt ce job ai, ce job ti-ai dori si ce te opreste sa faci schimbarea.

 

Printre super-oamenii invitati mentionam: Dragos Nicolaescu, Andrei Dunuta, echipa de psihologi de la Emotion Center, Dragos Corbu, Ana Gavrila, Andra Ionescu, Diana Cristea, Alexandra Cilliota, Luiza Dancescu, Irina Ionescu, Ioana Badea.

 

Programul Da-ti demisia propune pe langa atelierele prezente la evenimentul de lansare din 1 noiembrie alte 10 teme valoroase si va invitam sa vedeti calendarul complet si sa va inscrieti aici: http://bucuresti.incubator107.com/calendar.html.

 

Subiectele care va vor ghida transformarea de-a lungul lunilor noiembrie si decembrie sunt:  Testarea potentialului, despre Motivatie, Decizie si Actiune, Pentru ce cariera esti facut?, Leadership personal, Cum sa castigi bani din pasiunea ta, Antrenarea atuurilor, Brandul personal, Cum sa lucrezi in strainatate, Cum sa devii antreprenor, Visionist: Co-create business, Recrutarea oamenilor potriviti intr-un start-up, CV Upgrade, Personalizarea Portofoliului, Metode practice pentru un interviu reusit, Marketing pentru start-up-uri, Elevator Picth, Presentation skills si Writing effective emails.

 

Evenimentul de lansare din 1 noiembrie va provoaca la:  intrebari, networking, un concert de jazz manouche cu Hot Club de Bucarest si un concert Late Summer, The I QUIT Contest, si in final va provoaca sa gasiti raspunsurile pe care sa le puteti aprofunda la atelierele din noiembrie si decembrie in mansarda incubator107.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24