Articole
05-05-2016

Dupa cateva zile in care ne-am bucurat si am sarbatorit cum se cuvine Pastile, acum planuim cu nerabdare urmatorul weekend de relaxare si ne punem intrebarea: sa ramanem acasa sau sa pornim la drum?

 

In cazul in care va doriti si voi o plimbare in afara Bucurestiului, weekend-ul acesta va avea loc Zilele Brasovului 2016, un eveniment anual cu traditie, ce sarbatoreste unul dintre cele mai frumoase orase din Romania inca din anul 2002!

 

Proiectul a fost initiat de catre Primaria Municipiului Brasov cu scopul de a renaste traditia si de a reda cetatenilor orasului atmosfera unui centru comercial puternic, astfel ca institutiile de cultura pun la dispozitia organizatorilor spatiile necesare organizarii de spectacole, expozitii, lansari de carte, concerte si multe altele.

 

Evenimentele din cadrul festivalului vor avea loc in Centrul vechi al Brasovului, incepand vineri dimineata cu deschiderea targurilor in Piata Sfatului: targul de flori, targul mesterilor populari si targul de slow-food sunt doar o parte dintre atractiile ce au fost pregatite.

 

Cele 3 zile de sarbatoare vor cuprinde o varietate de activitati, incepand cu un spectacol medieval si continuand cu parada masinilor de epoca, parada Junilor, concerte, dansuri traditionale si proiectii de film pe zidurile cetatii.

 

Va invitam sa ne vedem la Brasov intre 6 si 8 mai 2016, programul complet al evenimentelor il gasiti aici: https://transilvanianews.com/2016/05/02/incep-zilele-brasovului-2016-vezi-programul-complet/

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24