Articole
14-07-2015

Agentia de publicitate ERKA Synergy Communication, specializata in publicitatea de retail, a fost inclusa, in premiera, in Topul anual al agentiilor de publicitate, publicat de editia romana a prestigioasei reviste Forbes, pe baza cifrei de afaceri a 35 de agentii monitorizate.

 

ERKA, desi o agentie de dimensiune medie (40 de angajati), figureaza pe locul 13 cu o cifra de afaceri de 2,650 milioane de Euro. Aceasta performanta este datorata increderii pe care clientii istorici o acorda agentiei si focusului constant pe care agentia l-a mentinut pe segmentul de retail, aducand solutii inovatoare clientilor din acest domeniu.

 “ADN-ul ERKA a fost, inca de la infiintarea agentiei, in 2004, zona de Retail, unde ne-am impus prin abordarile integrate concepute pentru clientii nostri si prin executiile out of the box, eficiente si creative. 2014 a fost, practic, anul relansarii agentiei, cand am castigat clienti strategici ca DOMO Retail si ne-am extins domeniile de expertiza si volumul de business, gratie anticiparii unor tendinte din piata. Suntem foarte mandri de faptul ca am reusit sa accedem, in premiera, in acest onorant Top al celor mai bune agentii de publicitate din Romania. Aceasta performanta n-ar fi fost posibila fara patreneriatele pe termen lung pe care le avem cu clientii nostri si fara o echipa dedicata si valoroasa“, a declarat Ruxandra Serban, CEO ERKA Synergy Communication.

 

Numele semnificative care au intrat, in 2014 si in 2015, in portofoliul agentiei sunt DOMO Retail, Coriolan, Revista Regard, West Eye Hospital, Bouygues Constructions, Expert Petroleum, Geosys, Atelierul Alexandru Ciucu, Mania Second Hand Stores, Maïsadour Semences, Institutul Pasteur, Domino’s Pizza, Credit Europe Bank.

 

In ceea ce priveste anul in curs, managerul ERKA considera ca obiectivele prioritare ale agentiei sunt dezvoltarea portofoliului de clienti existent, implementarea unor solutii inovatoare de retail in premiera pentru piata roamneasca si extinderea agentiei spre alte piete europene.

 

www.erka.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24