Articole
04-12-2014

Iconic Health este un program de nutritie si lifestyle sanatos, intr-o lume din ce in ce mai grabita si mai neatenta cu ceea ce consuma, un concept care raspunde in esenta unei nevoi din ce in ce mai des constientizata: nevoia unei vieti sanatoase, ca reactie la bolile de civilizatie la care suntem expusi in ritmul de viata stresant si alert pe care il avem.

 

Programul Iconic Health cuprinde Iconic Juices - sucuri si smoothies naturale din legume si fructe, stoarse prin presare si nu prin centrifugare, ca sa pastreze intacte proprietatile nutritive, Iconic Food – mancare sanatoasa, preparata inteligent de nutritionist, cu aport caloric calculat si Iconic Detox  - un program personalizat de detoxifiere. Iconic Health nu reprezinta o solutie punctuala livrata de cateva sucuri verzi, ci este un program pe termen lung, cu optiuni complexe, care poate schimba cu adevarat un regim de viata.

 

Viata sanatoasa si echilibrata porneste de la nutritie, care e cea mai importanta, insa nu se limiteaza la ea. Echilibrul vietii sanatoase tine de echilibrul tuturor metodelor pe care le practicam: sport, terapii, hidratare, chiar dezvoltare personala. Programul Iconic detox isi doreste sa insufle clientilor constiinta ca alimentatia sanatoasa nu este o chestiune de un sezon sau ca ar tine de nevoia punctuala de a slabi. Este o disciplina de viata, este un mod de a privi alimentatia si relatia zilnica cu corpul propriu pe termen lung, pentru toata viata. O viata sanatoasa nu este o corvoada sau un sistem de privatiuni, cum multi gandesc: este plina de satisfactii, bucuria de a avea grija de tine insuti, mai ales cand solutiile sunt placute, iar rezultatele sunt vizibile.

Programul a fost gandit impreuna cu sora mea, Cristina Mirica, medic, nutritionist si hidrocolonoterapeut. Impreuna cu ea am definitivat retetele, am testat si gustat din fiecare, am calibrat gusturile sa fie asa cum ne-ar placea noua sa consumam. De cand experimentam retete si combinam ingrediente, am fost eu insami cobai pentru trei cure de detox, la sfarsitul carora am fost intrebata daca mi-am facut vreun lifting. Tenul arata intr-adevar luminos iar eu ma simteam plina de energie.  (Camelia Sucu)

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24