Articole
14-10-2013

ADVERTORIAL
Iconic Health by Camelia Sucu este un concept holistic de nutritie si ingrijire, un program de termen lung care ofera solutii si servicii tuturor celor care vor sa traiasca sanatos. Este holistic pentru ca el cuprinde o parte de nutritie si una de ingrijire corporala, oferita in parteneriat cu diferite clinici de infrumusetare. Programul Iconic Health a pornit din bucataria de la Iconic Food Wine & Design, poate fi comandat la Iconic, insa el este exportabil dincolo de locatie.


Programul cuprinde Iconic Juices, sucuri 100% naturale din legume si fructe, stoarse prin presare si nu prin centrifugare, ca sa pastreze intacte proprietatile nutritive, Iconic Nutrition – mancare sanatoasa, preparata inteligent de nutritionist, cu aport caloric calculat si Iconic Detox (un program de 7 sau 10 zile, de nutritie controlata pentru o dieta de detoxifiere eficienta ajutata de terapii corporale complementare). Este un program pe termen lung, cu optiuni complexe; nu sunt niste sucuri verzi sau un meniu detox punctual, ci niste solutii care pot schimba un program de viata.


Camelia Sucu: “Imi doresc sa convertesc cat mai multa lume la obiceiuri sanatoase (alimentatie de calitate, detox, sport, terapii corporale, nu neaparat sofisticate). O viata sanatoasa nu este o corvoada sau un sistem de privatiuni, cum multi gandesc: este plina de satisfactii, bucuria de a avea grija de tine insuti, mai ales cand solutiile sunt placute, iar rezultatele sunt vizibile”


Cura de detoxifiere Iconic Detox
, din cadrul programului este alcatuita din supe raw sau preparate termic, salate, si sucuri din legume si fructe. Este vorba despre 6 mese pe zi (4 sucuri, o supa si o salata, din doua in doua ore). Mesele trebuie alternate cu hidratare (apa plata sau ceaiuri), cel putin o forma usoara de sport precum mersul pe jos cativa kilometri, aquagym sau inot si orice alte binevenite terapii corporale (masaj pentru drenaj limfatic, acupunctura, reflexoterapie, orice ajuta). In timpul curei de detox sunt recomandate 3 sedinte de hidrocolonoterapie pentru eliminarea toxinelor acumulate indelung la nivelul colonului si facilitarea unei absorbtii optime intestinale a substantelor nutritive.


Cel mai important lucru insa, de care multa lume uita, este perioada de dupa detox. Cum revenim la regimul normal de alimentatie si cum definim “normal”? Astfel ca de o importanta la fel de mare precum cura de detox in sine este regimul post detox care permite o trecere graduala, fara socuri a organismului de la hrana preponderent lichida la cea solida. De acest aspect multi uita si risca sa acumuleze inapoi kilogramele pierdute cu effort, sa se frustreze si sa considere detox-ul ineficient. Iconic Health are grija si de regimul post detox printr-o alimentatie variata, echilibrata, cu ingrediente de calitate.


Pentru detalii de meniu se poate accesa www.iconichealth.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24