Articole
01-12-2015

Fermecatoare prin simplitatea si eleganta lor atemporala, broderiile traditionale romanesti sunt pastrate atat in cultura populara romaneasca, cat si reinterpretate intr-un stil contemporan pentru a crea piese unice, ce ne cuceresc prin contopirea modernitatii cu traditia.

 

Pentru a sarbatori Ziua Nationala a Romaniei cum se cuvine, iti propunem o serie de produse ce au adus motivele traditionale in lumea business si le-au reinsufletit cu sensuri si forme noi.

 

Camasile ALISIA ENCO Traditionale 


Inspirata de autenticitatea si frumusetea cusaturilor populare romanesti, colectia ALISIA ENCO Traditionale imbina rigurozitatea unei camasi business impecabile cu naturaletea broderiilor de altadata si demonstreaza ca frumusetea sta in detalii, nu in piese extravagante. Lansata in saptamana premergatoare Zilei Nationale a Romaniei, colectia include trei piese, numite simbolic Hora fetelorTrifoi si Floare de mai, potrivite pentru garderoba oricarei femei ce doreste sa transmita profesionalism si candoare.

 

www.alisiaenco.com

 
Camasa ALISIA ENCO
 

Geanta Iutta "The Silver Spoon"

 

O geanta este mai mult decat un simplu accesoriu, este o parte din viata noastra, ce ne ajuta si ne poarta toate lucrurile de care avem nevoie. Investind-o cu sens si dandu-i viata noua, Iutta a creat o geanta potrivita pentru orice ocazie, pe care o numeste adecvat „un accesoriu-putere”. Creata manual din piele naturala, cu motive ce evoca dorul de romanesc, aceasta geanta traduce cultura traditionala intr-un stil folk contemporan.

 

www.iutta.ro

 
Geanta Iutta
 

Covor Dare to Rug

 

Ne petrecem aproape jumatate din timpul nostru la birou, il infrumusetam cu flori si il personalizam cu obiecte pe placul nostru. Pentru a-i aduce un plus de unicitate si a-l transforma intr-un loc confortabil, ce ne va inspira sa fim productive, un covor cu inspiratie traditionala poate fi exact lucrul de care avem nevoie. Romanian Moods este prima colectie Dare to Rug si include piese nascute dintr-un proces de stilizare a motivelor traditionale pentru a le reda intr-o perspectiva contemporana, prin culori care descriu o imagine moderna.

 

www.daretorug.com

 
Covor Dare to Rug
 

Butoni camasa – Mihaela Ivana

 

Daca stilul tau personal include si camasile purtate cu butoni, acum ai oportunitatea sa le infrumusetezi cu piese personalizate, din argint si cu motive traditionale, cusute manual pe panza de bumbac. Tu iti poti alege motivul traditional ce are o semnificatie personala, iar designerul Mihaela Ivana te va ajuta sa il aduci la viata.

 

Pagina Facebook Mihaela Ivana - Bijuterie Contemporana

Butoni Mihaela Ivana

Autor: Adina David
PR Manager Femei in Afaceri
 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24