Articole
10-02-2017
  1. Descrierea companiei

Activitatea „Grecu si Asociatii” a inceput in anul 2006, iar obiectivul nostru este folosirea ingeniozitatii si creativitatii, pentru identificarea solutiilor cele mai potrivite activitatii clientilor si partenerilor nostri. Incercam sa fim mereu cu un pas  inaintea obstacolelor si sa le anticipam, astfel incat ele sa nu evolueze la stadiul de problema.

Principiul dupa care ne ghidam activitatea este acela ca talentului individual este mai bine evidentiat, atunci cand este sustinut de o echipa dedicata si unita.

Desi sediul societatii este in orasul Bucuresti, clientii cu care colaboram isi desfasoara activitatea in Bucuresti, in alte orase ale Romaniei, dar si in alte state, precum Italia, Polonia, Statele Unite ale Americii, Elvetia, Olanda sau Turcia.

 

Care sunt produsele sau serviciile pe care le ofera compania?
 

Expertiza echipei „Grecu si Asociatii” cuprinde o paleta larga de domenii juridice, referindu-ne, in mod special la arii precum dreptul publicitatii, dreptul proprietatii intelectuale, concurenta neloiala, dreptul muncii sau dreptul transporturilor.
 

Care sunt clientii companiei? 
 

Clientii nostri se regasesc in toate domeniile pietei economice, de la industria carnii, pana la companii de rent-a-car sau din domeniul transporturilor, de la companii din domeniul financiar contabil, la companii din domeniul farmaceutic.

Partenerii nostri ne acorda incredere, alegand sa colaboreze cu noi, pentru atentia la detalii pe care o aratam, in analiza chestiunilor juridice si de business, precum si pentru aplecarea catre perfectiune de care dam dovada, indiferent de natura provocarii, dar si de corectitudinea cu care le explicam, inca de la momentul 0, sansele pe care le au de partea dumnealor.

Ulterior, clientii aleg sa ramana cu noi, pentru aceleasi motive, dar si pentru ca rezultatele colaborarii nu intarzie sa isi faca simtita prezenta.

 

Ce proiecte aveti in desfasurare?
 

Pentru noi, fiecare problema care ne este supusa analizei, fiecare nou dosar, fiecare provocare, inseamna un proiect din care urmarim sa obtinem maximul. Practic, fiecare noua zi este un proiect.

Targetul nostru pe termen lung este acela sa ne perfectionam pe zi ce trece si sa devenim mai buni, depasindu-ne constant pe noi insine.

In anul 2016, anul in care am implinit 10 ani, am organizat prima noastra conferinta, in domeniul dreptului publicitatii. Conferinta s-a desfasurat sub titlul „Cum sa comunici corect sau Dreptul Publicitatii” si a avut loc in luna aprilie.

Printre speakerii care au fost prezenti la acest eveniment s-au numarat, dna. Oana Cociasu (Presedinte RAC – Consiliul Roman pentru Publicitate), dna. avocat Elena Grecu (Managing Partner Grecu si Asociatii) si dna. prof. Univ. Dr. Ioana Cecilia Popescu (Facultatea de Marketing, ASE Bucuresti). 

In urma feedback-ului primit, in luna octombrie a anului 2016, am organizat si a doua conferinta: „Dreptul publicitatii – Noi provocari in era digitala”, conferinta la care au participat, ca speakeri, printre alte personalitati, dl. Radu Herjeu (Membru CNA) sau dl. Adrian Ghimpu (expert superior in cadrul ORDA – Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor). 

In continuare, urmarim sa organizam si alte evenimente de acest tip, de interes pentru jucatorii din business-ul romanesc.

 

 Activitate publicistica
 

Avocatii nostri desfasoara in mod constant o activitate creativa prin publicarea articolelor de interes pentru publicul larg atat in domeniul de dreptul afacerilor, cat si literatura de specialitate in reviste de tiraj national.

De asemenea, dna. Av. Elena Grecu se afla deja la a trei-a carte publicata, titlurile acestora fiind: „Marcile comunitare. Ghid practic de inregistrare a marcilor in Uniunea Europeana”; „Ghidul contractelor pentru antreprenori”; „Cum sa comunici corect sau Dreptul publicitatii”, scrisa in coautorat cu dna. Av. Andreea Tigau.


Cariere
 

Cei care doresc sa se alature echipei noastre, sunt invitati sa aplice direct accesand sectiunea „Cariere” a website-ului nostru  sau sa transmita Curriculum Vitae, insotit de scrisoare de intentie, la adresa de e-mail: office@greculawyers.ro.


Nume companie: “Grecu si Asociatii” Societate Civila de Avocati

Domeniu de activitate: Avocatura /Juridic

Managing Partner: Elena Grecu

Senior Partners: Raluca Comanescu, Andreea Tigau

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24