Articole
01-03-2015

Incepand cu luna februarie au inceput sa fie oferite granturi pentru jurnalisti, bloggeri sau  fotojurnalisti.  Acestea  sunt  disponibile  in  cadrul  programului  de  granturi  al  Spatiului Economic European 2009-2014.

 

Scopul  acestui  program  consta  in  asigurarea  unei  diseminari  cat  mai  largi  sau orientate catre grupurile relevante din societate, a tematicilor in care programul intervine. Astfel, se urmareste incurajarea participarii la evenimente importante, precum intalnirile si conferintele finantate din acest proiect. Evenimentele pot avea loc in orice tara partenera aprogramului SEE. Calendarul evenimentelor poate fi regasit aici: http://eeagrants.org/Events-calendar.

 

Bugetul alocat este de maximum 1000 euro pentru fiecare deplasare. Acesta acopera costurile legate de deplasare, cazare si  subzistenta. Conditia este ca, in termen de o luna, beneficiarii sa trimita un raport de calatorie care sa cuprinda materialele create. De asemenea, sumele necheltuite trebuiesc rambursate.

 

In  vederea  aplicarii  este  necesara  trimiterea  CV-ului,  insotit  de  o  scrisoare  de motivare, dovedirea experientei relevante ca jurnalist, fotografie si acceptarea preluarii si transmiterii materialului creat in cadrul evenimentelor.

 

Nu exista un termen limita de depunere din cauza numarului mare de evenimente. Solicitarile sunt analizate pe masura ce sunt depuse si urmeaza sa primeasca un raspuns in maximum doua saptamani.

 

Persoana de contact indicata este Bjarni Vestmann, Seful administratiei comunicare si relatii donator – Biroul pentru mecanismul financiar, e-mail bve@efta.innt.

 

Mai  multe  informatii  pot  fi  regasite  pe  website-ului programului: http://eeagrants.org 

Sursa foto: www.pnmeghani.com

Autoare: Adela Marin
Editor Femei in Afaceri 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24