Articole
06-12-2017

 

Brandul de camasi ALISIA ENCO ne surprinde din nou cu creativitatea si de aceasta data lanseaza colectia de camasi pentru doamne, Grandeur. Noua colectie vorbeste despre splendoarea si eleganta detaliilor surprinse pe guler si mansete prin broderia motivelor traditionale cu fir auriu, dar si prin finetea materialelor alese.

“Motivele tradiționale românești reprezintă pentru mine o sursă de inspirație, fiind detalii discrete, dar care adaugă un plus de eleganță ținutelor. Colectia de camasi Grandeur combina cu succes elementul folcloric cu sobrietatea camasilor de business”, explică Alice Botnarenco, fondator ALISIA ENCO, despre motivația și sursa creativității din spatele acestei lansări. 

Manifestul antreprenoarei Alice Botnarenco vorbeste despre puterea de a reinventa tinute clasice de business, punand accent pe calitatea ireprosabila a materialelor, pe creativitatea combinatiilor si mizand pe cateva amprente personale inconfundabile.

 

Colectia Grandeur este disponibila in trei nuante, camasi albe, negre si grena, realizata din bumbac italian foarte fin, lucrate cu atentie la detalii si impachetate cu grija in cutia premium, marcata cu logo-ul ALISIA ENCO.

Lansarea acestei noi colectii vine la scurt timp dupa intoarcerea de la Monaco, unde brandul ALISIA ENCO a participat la evenimentul anual exclusivist Monaco Madame’s Night, organizat de revista Monaco Madame cu colectia de camasi Muguet.

 

In prezent, camasile ALISIA ENCO se comercializează prin intermediul magazinului online www.alisiaenco.ro si in cadrul showroom-ului aflat in Bucuresti, Grigore Manolescu nr. 27. Livrarea produselor se realizează oriunde în lume, iar transportul în România este gratuit.

 

 

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24