Articole
03-11-2014

Google Romania a anuntat demararea programului "Google Partners Connect", prin care doreste sa faciliteze legatura dintre IMM-urile din Romania si specialistii din mediul online.

 

Programul "Google Partners Connect" va consta din doua initiative. In primul rand, o serie de evenimente locale (incepand cu evenimentul de lansare din Bucuresti), prin care IMM-urile (intreprinderile mici si mijlocii) sunt puse in legatura cu specialistii din zona lor. In al doilea rand, folosirea comunitatii Partners ca forum in care IMM-urile pot intra in contact cu specialisti pentru a-si spori vizibilitatea in mediul online si a atrage mai multi clienti. Comunitatea Parteners construita de Google reuneste 350 de agentii de marketing online si 400 de specialisti online certificati.

 

"Avem peste 10 milioane de utilizatori de internet in Romania, iar cifra aceasta creste cu 1 milion in fiecare an. Majoritatea utilizatorilor cauta online pentru a se informa despre produse si servicii, iar o treime dintre acestia cumpara produse online in mod curent. Daca ne uitam la modul in care romanii folosesc internetul - de la numarul de device-uri conectate la internet la numarul de ore petrecute pe YouTube sau la faptul ca deja o treime folosesc mobilul pentru a cauta informatii locale (adrese, review-uri de restaurante) -, constatam ca profilul utilizatorului din Romania este unul avansat. Mai ramane ca IMM-urile sa imbratiseze aceasta oportunitate (doar 25% dintre IMM-uri au un website fata de o medie de aproximativ 50% in vestul Europei) si sa descopere metodele cele mai eficiente de a se face cunoscute in fata utilizatorului online. Avem 400 de specialisti in programul Partners gata sa ajute aceste IMM-uri sa aiba succes online", a declarat Rares Rusu, Marketing Manager la Google Romania.

 

Google, proprietarul celui mai popular motor de cautare pe internet, a deschis, pe 1 noiembrie 2010, un birou in Bucuresti, echipa din Romania fiind coordonata de Dan Bulucea.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24