Articole
08-12-2015

Forbes Romania premiaza pe 8 decembrie 2015, in cadrul Galei Brands for Kids ce va avea loc la Athenee Palace Hilton, cele mai apreciate branduri pentru copii.

 

Cele 16 nume de produse sau companii care vor fi premiate au fost votate de 1000 de femei, mame din mediul urban, din orase cu un numar mai mare de 50.000 de locuitori si cu varste cuprinse intre 22 si 35 de ani.

 

Research-ul ce sta la baza acestei gale de premiere a fost o initiativa a Forbes Romania impreuna cu compania de cercetare D & D Reseach, cea care a si realizat acest studiu si a fost coordonata pe 3 directii: calitate, incredere si siguranta.

 

Participantelor la acest studiu li s-a cerut sa precizece ce produse folosesc pentru copilul lor, sa numeasca marca in care au incredere pentru fiecare categorie de produse, sa spuna care marca este cea mai sigura pentru copil si sa denumeasca brandul cu cel mai ridicat nivel de calitate din fiecare categorie.

 

Scopul ce fundamenteaza acest concept a fost acela de a veni in intampinarea mamelor din Romania cu recomandari si referinte de calitate din universul produselor pentru copii, productia si vanzarea acestora nefiind doar un business, ci si un act de imensa responsabilitate sociala.

 

Forbes Romania recunoaste si premiaza, in cadrul Galei Brands for Kids, primele 16 branduri din clasamentul rezultat in urma acestei cercetari si prezinta afacerile de success ce stau in spatele acestor nume.

 

Mai multe detalii despre Brands for Kids by Forbes editia 2015 puteti afla la: evenimente@forbes.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24