Articole
24-01-2013

Life Care este una din companiile europene lider in Industria de Vanzari Directe, orientata pe produse BIO, ce promoveaza intens stilul de viata activ, sanatos si prosper. Anul 2013 incepe in forta pentru comunitatea Life Care. Deja devenita o traditie, fiecare catalog Life Care este reprezentat de un Ambasador BIO, ale carui valori sunt si valorile Life Care: libertate, pasiune, respect si performanta.

 
Noul catalog Life Care a fost lansat in cadrul evenimentului Diamond Leadership Seminar, in 20 ianuarie 2013, la Sibiu. Lansarea noului catalog Life Care a fost la inaltime, marcata de noul Ambasador BIO: Gabriela Szabo.

 Life Care face performanta din stilul de viata sanatos impreuna cu noul Ambasador BIO, Gabriela Szabo, multipla campioana mondiala la atletism, castigatoare a 12 medalii de aur, desemnata cea mai buna atleta si sportiva a lumii.

Desi retrasa din sportul de performanta, Gabriela Szabo este foarte activa, ii place sa se autodepaseasca si se implica in continuare in proiecte care incurajeaza sportul, sanatatea si performanta, la fel ca si Life Care.

 In cadrul evenimentului Life Care, noul Ambasador BIO le-a povestit participantilor despre drumul spre succes, despre pasiunea pentru performanta si despre proiectele de viitor ce sustin misiunea Life Care, aceea de a face o lume mai buna, aducand sanatate, implinire si prosperitate celor din jur.

 Noul catalog Life Care, reprezentat de Gabriela Szabo ca si Ambasador BIO, este un adevarat magazin BIO ce include produse de cea mai inalta calitate si potrivite pentru intreaga familie: produse terapeutice, cosmetice, alimente (biscuiti BIO, musli BIO, cafea si ceaiuri BIO), suplimente alimentare si produse pentru curatenie sanatoasa.


Sursa: www.comunicatedepresa.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24