Articole
10-02-2014

Si frumoasa, si inteligenta. Acestea sunt cele doua calitati ale modelului international Lyndsey Scott care a reusit sa combine modelling-ul cu afacerile si actiunile de caritate.

Frumoasa de 29 de ani, nascuta in Statele Unite ale Americii, este un cunoscut model international, ce a participat la prezentarile de moda Prada, Gucci. Este si unul dintre ingerasii de la Victoria’s Secret si a fost aleasa pentru pictoriale in reviste celebre, precum Vogue. Lyndsey este si prima femeie cu origini afro-americane, care a defilat pentru Calvin Klein, in cadrul New York Fashion Week, in anul 2009. Tanara, insa, nu se limiteaza doar la meseria de model, impartindu-si timpul intre podiumuri si domeniul IT.

S-a aratat interesata de programare pe la 13 ani, iar in perioada liceului, a reusit sa invete de una singura despre subtilitatile codarii si a experimentat programand jocuri pe propriul calculator de tip TI-89, conform CNN. Mai tarziu, a urmat cursurile Colegiului Amherst, unde s-a aratat interesata de actorie, economie, limbi straine, dar si limbaje de programare pe calculator.

In prezent, Lyndsey se poate lauda cu inventia a doua aplicatii aprobate de Apple. Una din acestea se numeste iPort si este disponibila doar pe iPad. Modelul a avut ideea de a crea aceasta aplicatie pentru a-si ajuta colegele manechine sa isi aranjeze si sa isi prezinte portofoliile cu ajutorul  tabletelor.

A doua aplicatie care poarta semnatura lui Lyndsey este Educate! si este destinata studentilor fara posibilitati din Uganda.

Frumoasa cu piele de abanos a fost descrisa drept o combinatie intre Bill Gates si Gisele Bundchen, datorita calitatilor sale fizice si a interesului pentru domeniul IT.

Foto: ablackcelebrity.com

Autoare: Natalia Muntean
Redactor Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2020 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24