Articole
18-04-2016

Forbes Romania a organizat pe 14 aprilie Gala Forbes 30 sub 30, in cadrul careia au fost celebrate si premiate reusitele tinerilor lideri sau antreprenori, carora li s-au recunoscut performantele profesionale in domeniile in care activeza.

 

Castigatorii premiati in cadrul Galei 30 sub 30 sunt un exponent al tinerelor talente care, prin activitatea lor, promoveaza excelenta si contribuie la renumele elitei romanesti.

 

De aceea, Forbes Romania a premiat in cadrul Galei 30 sub 30 tineri care au dat dovada de spirit antreprenorial, s-au impus ca lideri in domeniile in care profeseaza si au reusit sa se faca remarcati prin realizarile lor. Laureatii galei de anul acesta sunt exemple care inspira dorinta de a face o contributie remarcabila la dezvoltarea societatii.

 

Domeniile premiantilor de anul acesta reflecta oportunitatile date de zona digitala (IT, vlogging), ecologie, mancare sanatoasa, dar si muzica si fotografie. Premiantii galei au sesizat oportunitatile la momentul potrivit si si-au pus la contributie munca si energia pentru a obtine performanta si recunoastere.

 

Laureatii Galei Forbes 30 sub 30 sunt tineri valorosi, ce reprezinta adevarate modele pentru generatiile actuale.

 

Gala Forbes 30 sub 30, editia 2016, i-a avut ca premianti pe Daniel Rizea (Senior Software Engineering Manager), Dan Isai (fondator Salad Box), Tobi Ibitoye (cantaret), Mihai Precup (consilier al vice-presedintelui Bancii Europene de Investitii), Andrei Avadanei (fondator DefCamp), Mikey Hash (vlogger), Mihai Toader Pasti (mamager de proiect EFdeN), Horia Manolache (fotograf), Paul Richard Nicolau (fondator Taverna Racilor si Oac-Oac Bistro), Lucian Stefan (impresar) si Horia Manea (fondator Pizza PPH).

 

Gala Forbes 30 sub 30 a reflectat si rezultatele celei de-a cincea editii a Topului 30 sub 30, ce cuprinde cei mai de succes 30 de tineri romani cu varsta sub 30 de ani, publicat de Forbes Romania. Proiectul reprezinta varianta autohtona a 30 under 30, initiat de Forbes USA.

 

Partenerii Galei Forbes 30 sub 30, editia 2016, au fost Mini, Garanti Bank, Nespresso, Banca Transilvania, Microsoft, ASEBUSS in calitate de Partener Academic si Muzeul Municipiului Bucuresti.

 

Evenimentul a fost organizat cu sustinerea Casa Filipescu-Cesianu si Muzeul Municipiului Bucuresti, Privileg Catering, Event Stuff, Graphtec Design, PPD Romania, 5 O’Clock Tea, Don Papillon, Photosnacks si Brigada de Voluntari.

 

Puteti vizualiza aici lista celor 30 de tineri de anul acesta: http://bit.ly/1qYqofW

De asemenea, puteti vedea aici lista tuturor celor care au aparut in acest top, din 2012 pana astazi: http://bit.ly/1VrRuJ4

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24