Articole
02-11-2016

Fiecare doamnă trece prin evenimente personale importante, care o îmbogăţesc sufleteşte. Fie că este vorba de ziua nunții, de botezul copilului, de o aniversare importantă sau pur și simplu de sărbătorirea zilei de naștere. Florile, care înfrumusețează viața de zi cu zi, sunt extrem de importante când vine vorba de evenimente speciale. Ele oferă pata de culoare și miros, făcând diferența între o zi obișnuită și una extraordinară.
  

Florăria atelier OLLA a luat ființă în 2011 și, încă de la început, s-a axat pe creații florale deosebite. Primele lucrări realizate au fost lumânările pentru botez , dar apoi creatorii Olla și-au extins paleta de activități, realizând felurite buchete de flori sau aranjamente florale. În prezent, în cadrul florăriei online puteți găsi o gamă variată de cadouri florale, pe care le puteți oferi celor dragi chiar dacă nu aveți un eveniment important de sărbătorit.
 

Cele mai spectaculoase creații realizate până acum includ o sticla de Coca-Cola din trandafiri, camioane-minitură, din flori, pentru Fan Courier sau tot felul de animale realizate complet din flori. Probabil însă cele mai de impact creații realizate în atelierele Olla sunt buchetele de mireasă . Poate că nu sunt atât de spectaculoase ca celelalte lucrări menționate mai sus, însă, pentru miresele care le poartă, sigur sunt de neuitat.

 

Sezonul nunților s-a încheiat, dar acestea sunt evenimente care se planifică din timp. Prin urmare, dacă vă pregătiți pentru un eveniment major în 2017, pe website-ul olla.ro puteți vedea fotografii cu diverse creații realizate până acum, care să vă inspire. Iar dacă sunteți cu adevărat pasionate de natură și de flori, Oana, spiritul creativ din spatele Olla, organizează și cursuri florale, în cadrul cărora vă puteți relaxa, creând în același timp mici opere de artă din flori.

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24