Articole
15-04-2014

Pentru prima data in activitatea de peste 17 ani pe piata din Romania, Schneider Electric, companie specializata in managementul energiei, are la conducerea subsidiarei o femeie, pe Florentina Totth. Ea a fost numita in functie incepand cu data de 1 februarie, in locul lui Saulo Spaolanse, ce va ocupa o functie similara la conducerea subsidiarei Schneider Electric din Singapore.

Florentina Totth are o experienta vasta in vanzari, marketing si management general, cariera sa de pana acum fiind legata in special de industria IT&C. Anterior achizitiei APC de catre Schneider Electric, Florentina Totth a construit organizatia locala APC Romania, ocupand functiile de District Manager, Country Manager Romania si Country Manager Romania si Bulgaria. Ulterior, a facut parte din echipa de top management a Schneider Electric Romania, avand responsabilitatea gestionarii mai multor divizii: IT, Power Solutions & Services, Buildings si Energy.

„Incep cu entuziasm un nou capitol in cadrul companiei si sunt convinsa ca Schneider Electric isi va continua povestea frumoasa in Romania, datorita pasiunii si eforturilor comune ale echipei noastre si ale partenerilor care ne sunt alaturi, precum si datorita increderii pe care ne-o acorda clientii nostri. In perioada urmatoare, ne-am propus sa ne mentinem obiectivele de crestere prin misiunea noastra de a ajuta companiile si populatia sa utilizeze intr-un mod mai eficient resursele de energie”, a declarat Florentina Totth intr-un comunicat de presa al companiei.

Schneider Electric estimeaza pentru acest an cresterea afacerilor in Romania, inregistrand o evolutie favorabila in toate segmentele de piata pentru care ofera solutii: cladiri comerciale, energie si infrastructura, industrie, centre de date si rezidential.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24