Articole
02-09-2014

Vrei sa te bucuri de o dimineata de sambata relaxanta, in natura? Atunci te invitam la o portie de zen alaturi de copacii de pe www.suntuncopac.com, sambata, 6 septembrie, la ora 9:30, la Roaba de Cultura din Herastrau (langa restaurant Pescarus).

 

Alaturi de noi va fi Andreea Pautov, initiatoarea conceptului de recunostinta zilnica www.suntuncopac.com.

 

Programul activitatilor:

 

9.30 - 9.40: Walk like a tree - Joc de constientizare: Simte iarba cu talpile, mintea si inima. Ne vom imparti in 2 randuri, vom inchide ochii, si vom incerca timp de cateva minute sa constientizam lent fiecare pas, apasand in iarba cu ochii inchisi, astfel incat atingerea ierbii si a pamantului sa o simta talpile, dar si toata fiinta noastra.

 

9.40 - 10.00: Speech – Deschide-ti inima si iarta: Ne vom elibera de bagajul cu remuscari, acuzatii si ura pe care il caram dupa noi,  pentru a ne gasi linistea, pacea si a putea merge mai departe.

 

10.00 - 10.10: Open Heart Pranayama (Exercitii simple de respiratie)

 

10.10 - 11.00: Personalized Yoga class - Open your heart chakra, choose love and forgive: Vom lucra asane (pozitii) care ne vor ajuta sa ne deschidem chakra inimii. In filozofia yogina, inima, cunoscuta drept chakra inimii reprezinta sursa de vindecare, compasiune si deschidere emotionala.

 

11.00 - 11.15: Heart Meditation

 

Important:

- Intrarea este libera, inscrierile se fac cu mesaj privat pe: https://www.facebook.com/suntuncopac

- Puteti veni cu saltele sau cu un prosop sau o patura.

- Puteti veni insotiti, dar neaparat cu voie buna.

 

Mai multe informatii: suntuncopac.com

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24