Articole
04-03-2020

 

 

Femeile reprezintă 52% din populația Europei, dar doar 29% din antreprenori sunt femei. Deși numărul absolventelor de studii superioare este mai mare decât cel al absolvenților la nivel global, rata șomajului este mai mare în rândul femeilor, conform Comisiei Europene.

 

Conform unui studiu realizat de Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), în 2018 a fost depășit numărul de 675.000 de femei de business în România, însă acestea reprezintă doar 38% din totalul oamenilor de afaceri din România. Pe poziții de manager, asociat, acționari sau CEO, peste 50% din femeile antreprenor au vârsta cuprinsă între 35-49 de ani și studii superioare, experiență și expertiză. Sunt urmate de tinere femeile antreprenor cu vârsta cuprinsă între 25-34 ani.

 

Femeile dețin 78% din firmele cu asociat unic din UE, acestea îndreptându-se spre domenii precum cel al sănătății, asistență socială, servicii sau educație.

 

În domeniul sănătății și ajutorului social femeile reprezintă 64% din piață, 45% în educație, 44% domeniul stiințific și tehnic, 31% în domeniul agriculturii, 30% artă și entertainment, 30% în domeniul retail și vânzări, 30% turism și alimentație, 28% în domeniul administrativ și support service, 25% în domeniul imobiliar, 22% informații și comunicare, 19% în domeniul financiar și asigurări, în domeniul manufacturier reprezintă 18%, 3% în transport și 1% în construcții, conform ultimelor statistici realizate de Comisia Europeană la nivelul Europei.

 

 

Femeia antreprenor a anului 2020 așteaptă și flori și rezultate în business. Dacă ai propriul tău business, fă-ți cont pe Kros.ro, primul Smart Marketplace B2B din România și pe lângă cele 90 de zile gratuitate la pachetul Kros.Premium, primești extra 30 de credite, în valoare de 30 de euro, pe care să le folosești cum vrei pe platformă.

 

  1. O PLATFORMĂ INTUITIVĂ, UNICĂ PE PIAȚA DIN ROMÂNIA: Intuiția este una din trăsăturile definitorii ale unei femei. Timpul de care dispunem este prețios. La fel de important este și cum alegem să-l petrecem pentru îndeplinirea visurilor noastre. Prin implementarea unor noi tehnologii, Kros.ro a anticipat nevoile antreprenorilor și le-a încorporat într-o platformă intuitivă care își propune să răspundă fiecărei cereri prin oferte relevante, fără a mai pierde timp căutând manual în mii de furnizori.


Trebuie doar să scrii direct în cererea de ofertă ce dorești să achiziționezi și Kros.ro te conectează automat cu business-urile din categoria de care ai nevoie. Marketplace-ul Kros.ro permite cumpărătorilor B2B să găsească rapid produsele sau serviciile pe care le caută. 

 

  1. VIZIBILITATE CRESCUTĂ ÎN ONLINE: Femeile au privilegiul de a cumula cele mai importante roluri din societate. Acum, își doresc să domine și pe plan profesional. Echilibrul între aceste roluri este menținut prin eficiența cu care se împart resursele de timp. Dobândește instant acces la o bază de date de posibili clienți și parteneri de business în peste 2500 de categorii de bunuri și servicii. Kros.ro se adresează tuturor companiilor mici si mijlocii, care pot acționa în calitate de furnizor și/sau beneficiar de bunuri sau servicii.


E greu să intri pe o piață deja saturată, însă Kros.ro te poate ajuta să obții vizibilitatea de care ai atâta nevoie la început de drum, punându-te rapid și usor în legătură cu potențiali clienți sau persoane cărora se adresează domeniul tău. Ba mai mult, dacă nu ai încă un site, prin selectarea unuia dintre pachetele superioare Kros.ro poți avea propria interfață a unui website de prezentare, cu adresa www.nume-magazin.kros.ro. O pagină destinată doar business-ului tău în care vei avea posibilitatea de a-ți gestiona cu ușurință informațiile companiei și toate serviciile și produsele.

 

  1. NUMĂR NELIMITAT DE CERERI DE OFERTĂ ȘI OFERTE TRIMISE: Fără limite, fără obligații. Tu decizi câtor persoane prezinți oferta ta. Poți trimite oricâte cereri de ofertă dorești, inclusiv cu pachetul gratuit Kros.Basic. Oferte nelimitate înseamnă posibilități de vânzare nelimitate. Nu aștepta să fii contactată doar de cererile de produse sau servicii din categoria ta. Cu Kros.Premium le poți răspunde tuturor celor interesați de orice produs din orice categorie. Observi unde este cerere și vezi oportunitatea de dezvoltare.

Ești o femeie antreprenor, pasionată și pricepută. Tot ce lipsește este să te faci cunoscută cât mai multor potențiali clienți sau parteneri de afaceri. Kros.ro susține acest demers și îți pune la dispoziție un întreg arsenal de noi contacte. În funcție de tipul de pachet Kros ales, utilizatorii au acces la diverse beneficii din ce în ce mai atractive.

 

  1. ACCES LA UN DASHBOARD ȘI ANALIZE: Știm că femeile tind să analizeze mult, astfel pot lua cele mai bune decizii bazându-se pe informații relevante. E dificil la început să gestionezi felul în care merge un business și să fii cu un ochi constant pe tranzacțiile tale, de aceea Kros.ro vine în ajutorul tău cu acces la un dashboard și analize. Istoricul și progresul business-ului tău trebuie monitorizat, oferind informații valoroase pentru decizii ulterioare.


În platforma Kros.ro găsești organizate tranzacțiile din ultimele luni și cele mai performante categorii, Top produse și servicii, Vizite. Uită de stresul de a memora tot parcursul tău. Informația se află la un click distanță. Mai mult, ai și posibilitatea de a downloada o proformă pentru a o trimite clientului.

 

  1. DISCUȚII ȘI NEGOCIERI DIRECT PE PLATFORMĂ: Este foarte important să urmărești negocierile și parcursul tranzacțiilor. Optimizarea timpului pierdut cu discuțiile prin mijloacele de contact convenționale, sunt înlocuite de un sistem de mesagerie direct pe platforma Kros.ro. Astfel, toate discuțiile cu toți clienții sunt în același loc, asta reprezentând și un plus de siguranță în intermedierea tranzacțiilor.

Esti sigură ca vorbești cu o persoană juridică verificată și ai acces la toată arhiva conversațiilor. Furnizorii B2B exercită un control complet asupra prețurilor pe care le practică, așa cum ar face-o pe propriul site. Kros.ro permite gestionarea și negocierea prețurilor între furnizori și clienții lor. Kros.ro nu percepe comision din comenzile materializate pe platformă.

 

 

Pentru femeile antreprenor, bugetul și planificarea resurselor sunt foarte importante. Kros.ro îți oferă 90 de zile de gratuitate la pachetul de servicii Kros.Premium și 30 de credite Kros, în valoare de 30 de euro, pe care să le folosești în obținerea celor mai bune rezultate.

 

*Kros.ro nu percepe comision din vânzări.

Campanie valabilă până la data de 12.03.2020

 

www.kros.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24