Articole
24-11-2014

Deja faimoasa zi pe care o cunoastem ca Black Friday are in spate o lunga istorie in Statele Unite ale Americii, iar in anii recenti s-a dezvoltat enorm in aproape toate tarile lumii, inclusiv in Romania.

 

Recunoscuta oficial ca cea mai aglomerata zi de cumparaturi din an inca din anul 2005 in SUA, Black Friday are loc, in mod traditional, a doua zi dupa Ziua Recunostintei si da startul sezonului de cumparaturi pentru Craciun.

 

Fiind adaptata la nivel international, Black Friday a pierdut din semnificatia initiala, insa ramane un moment asteptat tot timpul anului, atat de cumparatori, cat si de companii. Si semnificatia numelui sau a evoluat. Daca la inceput „vinerea neagra” era numita asa din cauza aglomeratiei si a traficului cauzate de oamenii care mergeau in numar mare la cumparaturi in acea zi, in timp s-a spus ca numele vine de la registrele contabile care treceau de la culoarea rosie, ce semnifica pierderi, la culoarea neagra, ce semnifica profit, din dorinta de a sterge din conotatiile negative asociate cu aceasta zi si a o transforma in raiul cumparaturilor pe care il cunoastem astazi.

 

Femei in Afaceri merge mai departe in acest sens si transforma Black Friday in Gold Friday! Sub sloganul „Gold offers for gold ladies”, Femei in Afaceri vrea sa aduca in prim-plan femeile puternice, ce vor sa se afirme si sa se dezvolte profesional.

 

Adevarate “Iron Ladies”, intr-un univers creat si condus in mod traditional de barbati, femeile au regasit resursele de a se ridica, a evolua si a lasa o amprenta puternica asupra unui mediu de business de cele mai multe ori necrutator.

 

Pentru o intreaga saptamana, intre 21 si 30 noiembrie, am pregatit o oferta speciala pentru doamnele puternice din viata noastra, pe care le invitam in comunitatea Femei in Afaceri pentru a se bucura de toate beneficiile acestui status, avand in acelasi timp si un discount generos: doar 95 de euro pentru un membership valabil un an.

 

Care sunt beneficiile de care te poti bucura devenind membra Femei in Afaceri?

• Un profil online de business, care sa te reprezinte pe tine si afacerea ta;

• Posibilitatea de a beneficia de branding personal intr-una dintre categoriile speciale de pe site: Membra Lunii, Interviu, Corporate, Start-up si Profil de companie;

• Discounturi la evenimentele FIA si ale partenerilor nostri;

• Dezvoltarea de parteneriate, colaborari sau contracte;

• Interactiunea cu femei-icon pentru mediul de business din Romania;

Si multe altele!

 

Afla acum care sunt toate beneficiile pe care ti le-am pregatit accesand pagina de Beneficii si mai multe informatii despre oferta limitata de Gold Friday!

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24