Articole
15-03-2013

Femei in Afaceri porneste pe urmele lui Cristofor Columb din dorinta de a cunoaste zona de business feminin a orasului BARCELONA, unul dintre cele mai frumoase si interesante ale Europei!

 

Partenerul calatoriei este compania de turism  LEVEL TOUR.

 

Daca stiti business-uri feminine locale, detinute de spaniole sau romance, va invitam sa le recomandati la: contact@femei-in-afaceri.ro. Ne dorim sa informam comunitatea din Romania despre oportunitatile de afaceri din Spania si sa prezentam povesti autentice de reusita in business. Vom initia astfel un schimb de idei si experienta cu mediul international feminin de afaceri.

 

Scurt istoric Femei in Afaceri

 

Infiintata in 2009 de Alice Botnarenco, organizatia FEMEI IN AFACERI dezvolta proiecte care se adreseaza antreprenoarelor si femeilor care lucreaza in companii. In 2012, a reprezentat Romania la Global Summit of Women, cel mai mare forum economic international pentru femei, a relansat site-ul www.femei-in-afaceri.ro, pozitionat ca un portal cu informatii din mediul feminin de afaceri, si a creat prima platforma online de business dedicata femeilor din Romania.

 

Primul si cel mai longeviv proiect al organizatiei este “Meet the WOMAN!” care, la trei ani si jumatate de existenta, totalizeaza peste 150 de evenimente de business networking, 25 de speakeri si mii de participante.

 

Calitatea de membra Femei in Afaceri aduce beneficii palpabile, prioritate la evenimentele proprii, acces la evenimentele partenerilor si discounturi la produse si servicii din zona business.

 

Despre Level Tour


Level Tour reprezinta o echipa de tineri specialisti in turism, pregatita sa satisfaca exigentele si nevoile celintilor sai, fie ca este vorba de o calatorie personala sau de bussines, planificarea unei vacante individuale sau de grup, un citybreak in tara sau in strainatate, participarea la un eveniment sau un concert.

 

 Pentru informatii complete, accesati: www.leveltour.ro

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24