Articole
29-04-2015

Pentru prima data o companie cu centrul logistic in Romania este premiata cu bronz la competitia European Gold Medal in Logistics & Supply Chain 2015 – Project of the Year, 2015.  Premiul oferit de catre Asociatia Europeana de Logistica reprezinta o recunoastere a performantelor atinse in logistica si operatiuni in ultimii 3 ani de catre Fashion Days.

 

"Suntem onorati de primirea acestui premiu si foarte mandri de realizarile noastre care au primit recunoasterea unui prestigios juriu european. Toate aceste realizari si proiecte inovatoare provin din dorinta noastra de a oferi clientilor nostri din Europa Centrala si de Est servicii de cea mai inalta calitate", a declarat Paul Copil, Head of Operations CEE Fashion Days.

 

Proiectul Fashion Days - „Logistics & Operations with style” a prezentat urmatoarele initiative operationale:

  • Reducerea timpului de livrare a comenzilor catre clienti prin stabilirea unui parteneriat strategic in toate tarile din Europa Centrala si de Est cu o singura companie de curierat - DPD.
  • Cresterea vitezei de procesare a comenzilor catre clienti si eliminarea erorilor prin instalarea unei linii automatizate de procesare.
  • Cresterea numarului de produse din stoc cu mentinerea unor costuri operationale reduse, capacitatea de stocare fiind marita prin implementarea unor concepte de „smart storage”.

 

Mai mult, echipa a avut in vedere si reducerea semnificativa a costurilor de livrare, gestionarea unitara a incasarilor ramburs in sase monede locale, urmarirea prin sistemul track&trace a fiecarui colet in parte si introducerea unui sistem interactiv de notificare a livrarilor catre clientii Fashion Days.

 

Competitia European Gold Medal in Logistics & Supply Chain este organizata de Asociatia Europeana de Logistica, o organizatie formata din peste 30 de organizatii nationale din Europa, care are drept scop premierea celor mai bune proiecte si initiative din industria de logistica si supply chain, proiectele inscrise in concurs fiind jurizate mai intai la nivel national. Proiectul Fashion Days a fost finalist la categoria Logistics & Supply Chain, alaturi de alte cinci proiecte europene reprezentate de Bosh, Nestle&Pepsico, SONAE, Grupo Cofares si BSL Cargo.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24