Articole
06-02-2015

EY Romania a deschis, in aceasta luna, o campanie de recrutare de juniori. La finalul acesteia vor fi angajati aproape 100 de tineri absolventi, din toata tara. Pozitiile ocupate vor fi entry-level, fiind adresate absolventilor din 2015 sau celor care au absolvit in ultimii doi ani.

 

Campania de recrutare va dura trei luni si potrivit declaratiilor EY Romania va cuprinde mai multe elemente: “preselectie a CV-ului, video-recruitment, testari socio-metrice si un element de noutate – EY Mega Day, o competitie dedicata candidatilor care participa in campanie”.

 

Astfel, candidatii vor putea dobandi mai multe informatii despre companie, iar echipa EY “va putea evalua atat aspectele care tin de abilitatile verbale, numerice, de limba engleza, cat si cele de inter-relationare, specifice activitatilor individuale si de echipa ce vor urma pentru finalisti.”

 

Cei 95 de juniori ce vor fi selectati in aceasta primavara isi vor incepe activitatea in septembrie 2015, moment in care se vor alatura celor 600 de angajati care fac parte din echipa EY, in 5 birouri din tara si din Republica Moldova.

 

Printre motivele pentru care tinerii ar trebui sa aplice pot fi mentionate posibilitatea de a-si desfasura activitatea in echipe multidisciplinare, avand acces la resurse globale si la cele mai bune practici in domeniu, posibilitatea de a participa in programe internationale de certificare ACCA, ACA, CFA, pe care EY le oferta noilor angajati si, nu in ultimul rand, modul de lucru flexibil si posibilitatea de expresie personala prin implicarea in multitudinea de activitati extra-profesionale.

 

Nu trebuie uitat nici faptul ca EY investeste anual 3000 de euro pentru formarea fiecarui angajat, nesolicitand angajatilor nicio forma de compensare a investitiei. Astfel, pe langa expunerea la clientii si activitatile specifice, candidatii care reusesc sa acceada la o pozitie in cadrul EY vor castiga atat expertiza, cat si abilitati esentiale pentru cariera lor oriunde in business.

 

Andreea Mihnea, Director Resurse Umane EY Romania, declara: “Provocarea mea pentru voi este exact ce ne diferentiaza net ca si angajator de tineri talentati: o firma de servicii profesionale cu adevarat globala, un loc in care nu reusesti decat daca nu iti doresti si o cultura organizationala axata pe dezvoltarea fiecarui angajat. EY Romania isi asuma rolul de formator al unei generatii cu potential exact prin modul in care isi incurajeaza angajatii de la toate nivelurile ierarhice sa actioneze: cu responsabilitate si apreciere a manifestarii unice a fiecaui individ care poate aduce valoare societatii. Echipele in care lucram sunt animate de valori solide, pe care va invit sa le traiti alaturi de noi: integritate, curajul de a actiona, spirit de echipa, energie si entuziasm. Cu toate ca EY ofera multe oportunitati, diferentiatorul va fi intotdeaua individul care intra in organizatie, el fiind cel care va putea transforma oportunitatea in realitate, posibilitatea in succes. Cel mai bun indemn din partea mea pentru inceputul unei cariere este acela de a sti ce te diferentiaza, de a te auto-depasi continuu si de a cauta in permanenta sa faci ceea ce se poate, concentrandu-te mai putin pe ce nu poti influenta.”

 

Anul trecut, peste 81 de angajati au inceput activitatea in EY de pe bancile universitatilor si 35 de interni au fost recrutati pe parcursul anului.

 

Persoanele interesate pot aplica online, accesand link-ul: http://www.ey.com/RO/en/Home

 

EY este una dintre cele mai mare firme de servicii profesionale la nivel global, cu 190.000 de angajati in peste 700 de birouri din 150 de tari si venituri de aproximativ 27,4 miliarde USD in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2014. In Romania, EY este unul dintre liderii de pe piata serviciilor profesionale inca de la infiintare, in anul 1992. Cei peste 500 de angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale.

Sursa foto: nbsrecruitment.co.uk 

Autoare: Adela Marin

Editor Femei in Afaceri

E-mail: adela.marin@femei-in-afaceri.ro

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24