Articole
16-12-2014

EY Romania a lansat clubul antreprenorilor participanti in competitia EY Entrepreneur Of The Year in Romania. Prin aceasta lansare, EY Romania isi doreste apropierea comunitatii locale de antreprenori si realizarea unei platforme de analiza si initiative pentru dezvoltarea mediului antreprenorial in Romania.

 

De asemenea, antreprenorii romani alumni ai competitiei se alatura comunitatii mondiale alumni EY Entrepreneur Of The Year. In ultimii cinci ani, peste 6.500 de antreprenori din cele 60 de tari participante s-au alaturat acestei comunitati.

 

Prin intrarea in acest club, antreprenorii alumni vor avea acces la o retea de programe si evenimente organizate de EY la nivel global, printre care:

 

• Strategic Growth Forum dedicat antreprenorilor, CEOs, lideri influenti de business, reprezentanti ai guvernelor si investitori. Acestia se intalnesc de doua ori pe an la acest eveniment pentru a impartasi experientele lor legate de inovatie, tranzactii si oportunitati de crestere. Forumurile aduna peste 500 de participanti la fiecare editie, iar urmatorul Forum va avea loc in luna aprilie 2015 la Roma.

 

• Accelerating Entrepreneurs, dedicat antreprenorilor cu companii emergente cu potential mare de crestere, ce vor fi consiliati pentru atingerea potentialului de business. Antreprenorii acceptati in program vor participa la gala EY World Entrepreneur Of The Year din 2015 de la Monte Carlo, ca invitati EY.

 

• Un program unic in lume este cel pe care EY il deruleaza pentru afacerile de familie, in scopul pregatirii urmatoarei generatii pentru preluarea business-ului. Astfel, EY NextGen Academy imbina expertiza reprezentantilor scolilor de business de top (de ex. Columbia Business School, University of St. Gallen, Kellogg School of Management) cu experienta de business acumulata de EY pentru a forma urmatorii lideri ai afacerilor de familie.

 

Mircea Tudor, fondatorul MB Telecom, antreprenorul roman castigator la nivel national al titlului EY Entrepreneur Of The Year Romania va concura pentru titlul World Entrepreneur Of The Year in finala competitiei de la nivel mondial, ce se va desfasura anul viitor la Monte Carlo. Marele castigator al primei editii a competitiei nationale EY Entrepreneur Of The Year a fost desemnat pe 12 noiembrie 2014 in cadrul unui eveniment de gala, in prezenta comunitatii de business romanesti.

 

La prima editie a competitiei din Romania s-au inscris 40 de antreprenori romani, dintre care 12 au intrat in finala. Cifra de afaceri cumulata a celor 40 de companii conduse de antreprenorii inscrisi s-a ridicat in 2013 la peste 1 mld EUR. De asemenea, companiile au agregat un numar de peste 16.000 angajati in acelasi an.

 

EY Entrepreneur of The Year se organizeaza in 145 de orase din 60 de tari de aproape 30 de ani si premiaza antreprenorii pentru viziunea si directia strategica cu care isi cresc afacerile, pentru puterea de a inova, integritatea personala si, nu in ultimul rand, pentru impactul pozitiv asupra comunitatii.

 

“Programul Entrepreneur Of The Year nu se incheie odata cu  premierea castigatorilor. In iunie anul viitor, Mircea Tudor va reprezenta Romania in finala mondiala de la Monte Carlo a competitiei World Entrepreneur Of The Year. Totodata, prin lansarea Entrepreneur Of The Year Alumni Club in Romania, ne dorim sa construim impreuna de la an la an o comunitate din care sa se nasca parteneriate si oportunitati de business, dar si proiecte care sa promoveze cultura antreprenoriala in Romania,” a declarat Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24