Articole
12-11-2014

In ziua de joi, 4 decembrie, MMM Consulting va gazdui un eveniment de amploare care are un dublu obiectiv:

 

Spijinirea unui caz care merita toata atentia noastra printr-o modalitate placuta de a invata despre provocarile “meseriei” de parinte si de manager alaturi de copii nostri.

 

Cazul pe care doresc sa il sprijine prin acest eveniment este emotionant. La numai doi ani, Darius a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica. In prezent este internat la o clinica din Germania, parintii facand eforturi supraomenesti pentru a-i putea sustine tratamentul necesar. Cu sprijinul celor apropiati s-au strans 50.000 Euro, mai raman insa 30.000 Euro. Au nevoie de solidaritatea noastra si de implicare financiara!

 

In acest sens, MMM Consulting doreste sa isi aduca contrinutia sa sociala, prin invatare: ce vor oferi participantilor, inclusiv in acest eveniment, sunt metode, aptitudini si instrumente de lucru care sa le usureze munca, sa le propulseze cariera, sa le permita sa duca o viata de succes si echilibrata.

 

Astfel, invitatii vor interactiona si vor impartasi din provocarile lor in munca de manager si cea de parinte, copii vor intelege mai bine ce inseamna responsabilitatea si vor petrece timp de calitate alaturi de parintii lor si ceilalti copii facandu-si noi prieteni si impreuna vom darui o sansa micutului Darius.

 

Intregul eveniment este organizat cu sprijinul Asociatiei Noi Orizonturi Familia care lupta pentru Darius, dar si de alti parteneri.

 

Toate fondurile colectate din biletele de participare vor pleca a doua zi, de Mos Nicolae catre Asociatia Noi Orizonturi Familia, pentru a sprijini familia lui Darius.

 

http://parintemanager.wordpress.com/
https://www.facebook.com/pages/Parinte-Manager/350318611814616?ref=br_tf

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24