Articole
05-09-2016

Suntem in permanenta in cautarea inspiratiei si a elegantei desavarsite. Ne dorim sa fim la curent cu trend-urile, dar este mai important sa ne descoperim stilul personal. Suntem in permanenta in miscare, intre doua intalniri, telefoane si sedinte, insa ne dorim sa avem timp pentru a ne relaxa si a merge in locuri inedite.

 

Pentru noi, pentru tine si pentru toate femeile active, ce pun pret pe creativitate si inovatie, s-a lansat blogul EMPOWER by ALISIA ENCO, un spatiu cultivat si stylish, ce isi propune sa te inspire cu tinute potrivite oricarui sezon, cu locuri spectaculoase sau spatii perfecte pentru o intalnire dimineata, la cafea, cu tips & tricks despre haine, materiale si... atitudine!

 

De ce EMPOWER?

 

Pentru ca se potriveste de minune cu femeia secolului 21: hotarata, activa, care isi ia informatiile de care are nevoie rapid si eficient, apoi le utilizeaza la potentialul lor maxim, care stie ce vrea, dar ii place sa se inspire si sa fie la curent cu noutatile.

 

Pe blogul EMPOWER by ALISIA ENCO vei descoperi informatii despre lumea ALISIA ENCO si sugestii de tinute inspirate de stilul si produsele brandului, alaturi de tot ce ai nevoie sa stii despre camasi, fashion, business, timp liber si locatii deosebite.

 

Te invitam sa le lasi cucerita si sa le descoperi: www.alisiaenco.com/empower

 

ALISIA ENCO – For creative women in business este un brand de camasi si imbracaminte pentru femeile de afaceri, ce a fost lansat de antreprenoarea Alice Botnarenco la finalul anului 2014 si aduce in prim-plan latura creativa a femeilor.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24