Articole
03-10-2018

 

Brandul ALISIA ENCO lansează o noua colecție deosebita de camasi pentru doamne inspirate de frumusetea naturii, o colecție de camasi plina de viata, eleganta si rafinata.


Florile sunt cele mai reusite ilustratii ale frumusetii si gratiei, parti din natura pe care le aducem in viata noastra pentru a o insenina si colora. Cand imbinam ceva atat de fermecator si feminin cu rigurozitatea lumii business reusim sa cream un tip nou de piesa, una care imbina ce este mai bun din ambele lumi.


Camasile ALISIA ENCO Flowers for Her reusesc, prin creativitate, sa combine o croiala dreapta, materiale excelente si culori simple cu modelele florale incantatoare, ce schimba complet stilul tinutei in una plina de viata, eleganta si rafinata. Ludice in simplitatea lor, camasile sunt create sa se potriveasca unor gusturi si in contexte dintre cele mai diverse. Culorile difera, de la lila pana la galben si verde, insa un lucru ramane: florile delicate ce infrumuseteaza gulerul si mansetele acestor camasi.


Fiecare camasa din aceasta colectie este realizata din bumbac de cea mai buna calitate, cu croiala impecabila, ce va evidentia spiritul creativ al doamnelor si va lua locul celui mai indraznet accesoriu, astfel incat sa se faca remarcate prin simpla prezenta.


Colecţiile ALISIA ENCO se comercializează în prezent prin intermediul propriului magazin online www.alisiaenco.ro si al showroom-ului situat central în Bucuresti. Livrarea produselor se realizează oriunde în lume, iar transportul în România este gratuit.

 

Brandul ALISIA ENCO a fost fondat în anul 2014 de către antreprenoarea Alice Botnarenco, din dorința de a oferi femeilor de afaceri oportunitatea de a se exprima fără restricţii, prin intermediul unor articole vestimentare creative. ALISIA ENCO oferă o varietate de articole dedicate femeilor în afaceri, elementul central, de referința al brandului fiind camasa.


www.alisiaenco.ro

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24