Articole
18-11-2019


Ela Crăciun și-a lansat oficial noua sa carte, „12 luni fără griji”, în cadrul unui amplu eveniment ce a avut loc în Promenada Mall, la care au participat peste 250 de mămici cu copii, printre care și vedete cunoscute din showbiz ori influenceri cunoscuți din social media.Andreea Berecleanu, Anca Serea, Octavia Geamănu, Andreea Perju, Alina Tănasă, Geanina Ilieș, Mihaela Călin, Irina Mohora, Ana Copos, Diana Bart, i-au fost alături Elei Crăciun, cunoscută în mediul online ca SuperMom.

Vedetele au urcat pe scenă pentru a povesti cum au fost pentru ele primul an de viață alături de copiii lor și le-au mărturisit celor din public faptul că au aflat informații importante din prima carte a Elei Crăciun, „9 luni fără griji”, lansată în primăvară, și că o vor citi cu interes pe cea proaspăt lansată.

Invitații au stat apoi la coadă pentru a obține autograf de la Ela Crăciun pe cărțile achiziționate, pentru ca apoi, alături de copiii lor, să ia parte la o petrecere cu muzică, animatori și face painting, unde vedeta gazdă a adus un tort înalt de aproape doi metri, realizat cu ocazia zilei de naștere a băiețelului său, Nicholas.

 

Impact online

Evenimentul a fost transmis Live pe pagina de Facebook a vedetei și a fost urmărit de zeci de mii de privitori. Lansarea a fost precedată de o serie de postări pe blogul www.elacraciun.ro și pe rețelele de socializare, ce au transmis mesajul către peste 2 milioane de persoane. Aproape un sfert de milion de români au intrat deja pe pagina de pre-comandă a cărții de pe blogul vedetei, ce oferea informații complete despre noul volum lansat.

20 de publicații online au reflectat lansarea cărții 12 luni fără griji, iar postările vedetelor invitate la evenimentul de lansare au fost văzute de peste 1milion de persoane.

Influența vedetei în mediul offline și online s-a reflectat și în evenimentele publice și seminariile pe care le-a ținut de-a lungul timpului pentru public. Spre exemplu, seria de șase conferințe “Super Mame cu Super Puteri” a fost urmărită online de peste 500.000 de oameni.  

Ela Crăciun a fost premiată de publicații importante pentru implicarea în mediul social și informarea corectă a publicului din România, prin intermediul articolelor postate pe blogul său, al conținutului video de pe canalul de YouTube ori prin derularea evenimentelor offline dedicate părinților sau viitorilor părinți.

 

Despre cartea „12 luni fără griji”

Cartea „12 luni fără griji” parcurge cele mai importante momente din primul an de maternitate, situații prin care trece aproape orice părinte și oferă răspunsuri la 101 întrebări, având la bază informațiile oferite de medici și specialiști din diverse domenii.

Cartea este structurată în 9 capitole

1.         Cu bebe acasă

2.         Somnul bebelușului

3.         Cu bebe la doctor

4.         Alăptarea

5.         Diversificarea

6.         La psiholog

7.         Dezvoltarea bebelușului

8.         Cu bebe în vacanță

9.         Despre tine, mamă

Cartea „12 luni fără griji” este disponibilă pe www.elacraciun.ro.

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2020 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24