Articole
19-11-2014

Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de luni, 24 noiembrie, ora 19:00, la cursul Echilibrul casei mele. Atelier de FENG – SHUI, sustinut de Geo Pana.

 

Va propunem sa descoperim, impreuna cu lectorul Geo Pana, una dintre metodele prin care se echilibreaza energia unui loc prin intermediul unor remedii feng-shui care sunt strans legate de simboluri, forme si culori.

 

Vom invata care sunt pasii necesari pentru ca aplicarea metodei feng-shui sa dea rezultate benefice. De asemenea, vor fi explicate metode de purificare a unui spatiu, a unui obiect si a unei persoane. Vor fi exemplificate uneltele necesare aplicarii remediilor feng-shui (atat in imagini videoproiectate, cat si concret). Lucram cu harta ba-gua – aflam cum sa o intocmim si cum, apoi, o folosim.

 

Vom vorbi si despre remediile specifice pentru ariile cele mai importante din viata: sanatate, familie, cariera, prosperitate. Intelegem, in final, cum putem, intr-un mod simplu, sa ne reorganizam spatiul de acasa pentru a echilibra energiile continute.

 

La finalul atelierului, aplicam cele invatate pe planul casei fiecarui cursant, individual, sub supravegherea trainerului (este nevoie ca participantii sa-si aduca o copie a planului casei sau un plan desenat de mana).

 

Lector: Geo Pana

Data incepere: 24 noiembrie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 3

Frecventa: saptamanal, luni

Cost: 150 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 135 ron

Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24