Articole
17-06-2015

Echipa Capital Plaza s-a alaturat inca de la deschiderea Restaurantului 1880, campaniilor antifumat. Decizia de business a fost asumata, intrucat au fost printre primele restaurante din Bucuresti care au riscat in a deschide si a promova o locatie destinata exclusiv nefumatorilor. Desi la inceput decizia lor a fost privita cu scepticism, in prezent, feedback-ul clientilor este unul pozitiv.

 

Capital Plaza Hotel este de parere ca preparatele culinare trebuie sa fie invaluite intr- un buchet de arome si sa reflecte savoare, prospetime si gustul autentic al produsului si nu de caracteristici modificate, influentate de factorul extern, mirosul de tutun.

 

Clientul trebuie sa inteleaga ca imbinarea perfecta pentru o masa de pranz sau o cina romantica este data pe de-o parte de calitatea preparatului servit si pe de alta parte de spatiul/decorul locatiei.

 

Campania # EatThis coincide cu valorile & viziunile Capital Plaza Hotel, ce sustine clientii care doresc sa experimenteze adevaratul gust al unui preparat culinar desavarisit.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24