Articole
01-03-2015

Va prezentam Donna Medical Center, un centru cu servicii medicale dedicate femeilor, condus de Elena Claudia Teodorescu, medic primar radiologie, medic cu 15 ani de experienta in Imagistica Sanului.

 

Donna Medical Center, Centru de Excelenta in Diagnosticul Afectiunilor mamare si ginecologice, a fost infiintat in septembrie 2011 in Bucuresti. Inca de la infiintare, ofera pacientelor servicii de diagnostic imagistic si consultatii la nivel de expert si pune la dispozitia acestora servicii de navigare si orientare pentru fazele de tratament si recuperare in baza parteneriatelor puternice cu comunitatea medicala.

 

Ceea ce diferentiaza Donna  Medical Center de restul furnizorilor de servicii medicale locale este abordarea multidisciplinara si personalizata a problemelor medicale, prin intermediul echipei sale de medici ultraspecializati in patologia mamara si ginecologica si aparaturii high-end, totul intr-o atmosfera calda, creata cu pasiune si daruire pentru actul medical.

 

Care sunt produsele sau serviciile pe care le ofera?

 

Pacientele beneficiaza la Donna Medical Center de urmatoarele servicii medicale:

Explorari imagistice: Ecografie (mamara, abdominala, tiroida, ecografie fetala 3D/4D, etc.), Sonoelastografie, Mamografie, Second Opinion;

Consultatii de specialitate: Medicina Interna, Ginecologie, Colposcopie, Endocrinologie, Chirurgie, Oncologie;

Analize de laborator: Analize ginecologice (Examen Babes-Papanicolau, Teste HPV), Punctii Mamare, Analize de sange, Markeri tumorali, Testul HALO Papanicolau pentru san, Teste Oncogenetice BRCA1/ BRCA2;

Consiliere specializata: Consiliere pentru preventie, navigarea si orientarea pacientului oncologic.

 

Care sunt clientii companiei?

 

Pacientele Donna Medical Center sunt femei preocupate de sanatatea lor, care vin regulat la medic, deoarece inteleg necesitatea si utilitatea controalelor de rutina, precum si importanta diagnosticarii precoce a afectiunilor mamare si ginecologice. De asemenea, pacientele se indreapta catre noi pentru ca aici sunt intotdeauna informate despre cum sa aiba grija de sanatatea lor si pentru ca li se indica cele mai noi si potrivite metode de diagnostic pentru ele.

O a doua categorie importanta de paciente este cea care cauta un diagnostic de tip second opinion in care sa poata avea incredere deplina, din partea unei echipe medicale specializate formata din medici experti, asa cum este cea de la Donna Medical Center.

 

Ce proiecte are in desfasurare?

Donna Medical Center a desfasurat in 2014 a patra editie a Grupului de Suport pentru pacientele diagnosticate cu Cancer Mamar si datorita feedback-ului foarte bun primit din partea pacientelor o noua editie va incepe cel mai probabil la debutul verii. Asadar, se primesc aplicatii pentru inscrieri GRATUITE la clinica pentru cea de-a cincea editie.

 

Clinica a acordat pana in februarie 2015 60 de mamografii gratuite femeilor de peste 40 de ani cu venituri de sub 1.000 de lei si va continua sa o faca in cadrul campaniei sociale Mamografia Salveaza Vieti pe care a lansat-o in toamna anului trecut. Prin acest demers cat mai multe femei, care in mod normal nu ar avea acces la servicii medicale de excelenta, le acceseaza, iar Donna Medical Center participa activ la depistarea precoce a cancerului mamar.

 

Cel mai nou proiect este Asociatia Donna pentru sanatatea femeilor, proiect ce isi propune pe de o parte sa creasca nivelul de constientizare si educare despre importanta controalelor de rutina in mentinerea sanatatii feminine, iar pe de alta parte sa se implice activ in proiecte care au ca scop diagnosticarea precoce a afectiunilor mamare si ginecologice pentru imbunatatirea calitatii vietii si in final salvarea vietilor acestora.

 

Testimoniale

 

Despre ce spun pacientele noastre in legatura cu experienta la Donna Medical Center puteti citi aici: http://bit.ly/1zofka1

 

Iata cateva exemple:

“In urma cu 6 ani dna. Dr. Teodorescu a vazut ceva in axila mea stanga [...] a vazut acolo unde nimeni nu se putea gandi, pe ultima zona de tesut mamar prelungit in axila, o «steluta» rea. Acela a fost cancerul meu, depistat de un doctor de exceptie. Cancerul meu facuse, insa, in tacere, ravagii in corpul meu. Cu toate astea, sunt inca aici, dupa 6 ani de la diagnosticul de neoplasm mamar, stadiul IV, metastaze osoase. [...] Asta pentru ca dna. Dr. Teodorescu a vazut «ceva» care m-a trimis imediat la investigatii amanuntite mai inainte ca totul sa devina ireversibil.”

 

“Am venit la Clinica cu multa incredere si speranta pentru a afla un diagnostic exact si a-mi inlatura suspiciunile. Acest lucru s-a si intamplat, prin profesionalismul d-nei doctor Teodorescu si al d-nei asistente care a facut mamografia, dovedind o grija pentru pacient [...]. Am fost incojurata cu multa atentie, mi s-a dat multa incredere si multumesc intregului personal pentru grija [...].”

 

Cariere

Donna Medical Center isi doreste sa evolueze alaturi de oameni dedicati care sa-i impartaseasca valorile. Cei care vor sa se alature echipei Donna Medical Center pot trimite CV-ul si scrisoare de intentie pe adresa office@donna-medicalcenter.ro

 
*** 

Nume companie: Donna Medical Center

 

Domeniu de activitate: Servicii medicale dedicate sanatatii femeii

 

Owner: Elena Claudia Teodorescu, medic primar radiologie, medic cu 15 ani de experienta in Imagistica Sanului

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24