Articole
28-11-2016

O nouă agenție de comunicare își pune amprenta pe industria elvețiană. Agenția a fost fondată de doi tineri români, Dan Gheorghe 27 și Magda Oltean 26. Cei doi s-au cunoscut ca studenți în Lausanne la sfârșitul anului 2012. Dragostea lor pentru design, antreprenoriat și povești i-au motivat pe amândoi să facă un pas înainte în lumea comunicării de marcă.
 

Minthical - și-a făcut debutul în Lausanne, Elveția, în urma relansării și evoluției sale din predecesorul său DGdesign. Agenția se deosebește în această industrie prin implicarea sa activă în proiecte și prin abordarea creativă pe care o are față de fiecare proiect. De asemenea, agenția își situează o parte din echipă într-un al doilea birou în București, aducând astfel proiectele într-un mediu foarte inovator și dinamic.
 

„Sub această structură am reușit să creștem într-un ritm alert și să atragem clienți mari, precum și startup-uri inovative din zonă. De fapt, startup-urile sunt cele pe care le-am vizat când ne-am început activitatea acum patru ani. Am avut un succes incredibil în a atrage aceste organizații. Ne distingem și prin abordarea noastră unică, extrem de profesionistă care ne-a ajutat să construim relații profesionale cu clienții noștri. Modul în care lucrăm e ceea ce ne deosebește în această industrie și atrage proiecte de la mărci cunoscute cum ar fi Nestle, Nespresso, Novartis, Merck, Weight Watchers și de asemenea companii locale în regiune cum ar fi Ecole hôtelière de Lausanne, IMD si Celgene” a declarat Dan Gheorghe, co-fondator și Director pe Dezvoltarea Afacerilor la Minthical. 


Într-o eră digitală foarte competitivă, imaginea și renumele mărcii au devenit un punct focal pentru departamentele de marketing la nivel global, atât ca un mijloc de diferențiere cât și ca o oportunitate de a atrage clienți. Importanța pe care o are astăzi o comunicare eficientă și eficace a mărcii, îngreunează din ce în ce mai mult concurența dintre companiile mici/startup-uri și omologii lor mai mari.
 

Minthical este următorul pas în a ne dezvolta ca o companie și suntem încântați să pornim în această nouă călătorie. Suntem o echipă mică și dedicată care nu se sfiește de nici o provocare digitală. Facem eforturi să ne înțelegem pe deplin clienții pentru a le oferi un serviciu de calitate. Când vine vorba de deservirea clienților, eu sunt sigură că trecutul meu în ospitalitate, dobândit ca absolvent al școlii hoteliere de la Lausanne, și-a lăsat amprenta și pe cultura agenției noastre. Noi nu legăm relații puternice doar cu clienții noștri tradiționali, o parte importantă a ADN-ului constând în a dărui ceva comunității. Odată cu începerea proiectului Design for Good și cu experiența noastră,  am reușit să creem sinergii  cu organizații non-profit locale, dar și cu nume mai mari cum ar fi Make-a-Wish Elveția sau Bookfeeding, pe care le ajutăm să își transmită poveștile și să își atingă scopurile” a adaugat Magda Oltean, co-fondator și Manager de Conturi la Minthical.

 

Dedicat să fie unic și inovativ, Minthical își implică partenerii în procesul creativ și în dezvoltarea strategiei de comunicare a mărcii lor. Conceptul din spatele lui Minthical vine de la pasiunea și dedicarea fondatorilor săi, și a fost adus la viață cu ajutorul unei echipe dinamice și calificate, împreună compunând coloana vertebrală a tuturor operațiunilor sale. Scopul este de a optimiza comunicarea de marcă și de a oferi propuneri de valoare clienților săi.

###

 

Minthical: Minthical Brand Stories oferă servicii personalizate pentru companii și persoane fizice, dezvoltând și promovând imaginea mărcii lor, atât în lumea digitală cât și în cea fizică. Serviciile firmei sunt divizate în patru categorii: design și identitate de marcă, design si programare web, producție print și consultanță pe partea de strategie. http://minthical.com
 

DGdesign: DGdesign a fost marca unei agenții de comunicare cu sediul în Lausanne, Elveția. A fost fondat în 2013 și a oferit o gamă largă de servicii de la identitate de marcă până la design și programare web precum și servicii de marketing. http://www.dg-design.ch
 

Seemly Brands Sàrl: este o companie privată înregistrată în 2016 în conformitate cu legislația elvețiană din Lausanne. Este o entitate care combină un număr de servicii în sinergie, Minthical fiind marca principală.
 

Dan Gheorghe: Dan s-a născut în București, Romania și a obținut diploma de Master de la Business School din Lausanne. A lucrat în diverse companii renumite atât în perioada studiilor cât și după finalizarea acestora, companii precum: Nestlé, Nespresso, Weber Shandwick și Ecole hôtelière de Lausanne. Nativ într-ale digitalului, Dan nu este străin pe rețelele de socializare, menținând o prezență activă și implicându-se în numeroase proiecte personale și profesionale în lumea digitală.

Magda Oltean: Magda s-a născut în Satu Mare, Romania și a obținut o diplomă de la renumita  Ecole hôtelière din Lausanne în 2013. A lucrat pe diverse proiecte în perioada studiilor, atât în Elveția pentru grupuri hoteliere precum Kempinski Hotels, cât și în China pentru MGM Resorts International. Având un parcurs în industria hotelieră, Magda aduce o bogată experiență în gestionarea echipelor și asigurarea satisfacției clientului în toate etapele proiectelor. Experiența ei atrage după sine o atenție riguroasă la detalii și o abordare orientată spre rezultate atunci când gestionează proiecte.


Contact Public:  team@minthical.com

Pentru ultimele știri și noutăți vă rugăm vizitați site-ul nostru la www.minthical.com

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2020 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24