Articole
17-01-2014

Compania aeriana Etihad Airways din emiratul Abu Dhabi va recruta insotitoare de bord, la Bucuresti, in perioada 19-21 ianuarie, potrivit datelor publicate pe site-ul companiei. Candidatii trebuie sa aiba minim de 21 de ani, sa vorbeasca fluent in limba engleza, sa stie sa inoate, sa aiba abilitati de comunicare si fizic placut, sa fie absolventi de liceu, sa nu aiba tatuaje la vedere sau piercing-uri si sa ajunga la 210 centimetri cu mainile ridicate. Candidatii trebuie sa depuna CV-urile online iar cei selectati vor fi chemati la interviu. Operatorul mai face angajari in Barcelona, Abu Dhabi, Tunisia si Maroc.

Si compania aeriana Qatar Airways va recruta angajati romani, luna aceasta. Compania scrie pe site-ul propriu ca este in cautare de candidati cu experienta in industria ospitalitatii si a relatiilor cu clientii. CV-ul candidatului trebuie sa includa detalii legate de experienta profesionala, prezentarea trainingurilor relevante si o fotografie tip pasaport. Cei interesați sunt invitati sa aplice online pe site-ul companiei aeriene.

Salariul unei insotitoare de bord care lucreaza pentru o companie din Romania incepe de la 600-700 de euro, in timp ce in strainatate ajunge si la 3.000 de euro.

Mai multe informatii pe :
https://careers.etihad.com/

si pe : http://careers.qatarairways.com/qatarairways/NewsEvents.aspx

Autoare: Alina Burlacu

Editor Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24