Articole
18-08-2015

Fundatia Calea Victoriei te invita in a doua jumatate a lunii august sa te bucuri de Scolile de Vara, dedicate dezvoltarii de sine si imbunatatirii performantelor personale prin metode relaxante si surprinzatoare.

 

Scolile de Vara sunt cursurile intensive cu frecventa zilnica, de luni pana vineri, care se desfasoara seara, de la 19.00, intr-o frumoasa casa din strada Popa Soare nr. 40.

 

La final de vara, descoperi cum sa iti prelungesti veselia si sa iti menti starea de bine, dincolo de anotimpuri, varste si diversele provocari pe care le intampini in viata cotidiana.

 

Vino, alaturi de lectorii nostri prietenosi, sa afli cu iti poti folosi inteligenta emotionala, cum sa iti descoperi sinele prin tehnici de actorie sau cum sa iti gasesti si sa iti mentii starea de bine.

 

Cinci pasi spre STAREA DE BINE, cu Eduard Bucescu, 24 – 28 August– Afla cum sa iti gasesti dar si sa iti pastrezi starea de bine dincolo de anotimpuri, varste si diversele provocari cu care ne intalnim in viata cotidiana.

 

Starea de bine este o stare de siguranta organica, de liniste interioara si echivalentul spiritual necesar wellness-ului. Ea se castiga cu pasi marunti, este adesea inefabila si se pastreaza numai cu mare atentie si cu o constanta privire spre interior.

 

Te asteptam si la evenimentul practic Tehnici de Autovindecare, cu Geo Pana, 21 august, adresat celor interesati de imbunatatirea starii de bine fie ca este vorba de cea fizica, mentala sau spirituala.

 

Gӑsiti programul complet al cursurilor lunii august pe www.victoriei.ro

 

Inscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24