Articole
01-06-2014

De 1 iunie, Ziua Copilului, sau in vacanta de vara, o excursie intr-un loc magic, de poveste, in care copiii sa-si poata intalni eroii preferati sau sa se aventureze pe trasee special pregatite in aer liber, ar putea fi cel mai frumos cadou. Printre cele mai frumoase orase care ofera parcuri tematice pentru copii si care nu necesita parcurgerea unei distante foarte mari se numara: Paris cu celebrul Disneyland, Viena cu parcul Prater, Ravenna cu parcul Mirabilandia sau Brasov cu Aventura Parc.

 

Parcul tematic Dysneyland din Paris este una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta pentru copii, indiferent de varsta. Este locul unde dorintele si visele celor mici devin realitate si unde isi pot intalni in sfarsit eroii preferati. Parcul de distractii Disneyland cuprinde 3 parcuri tematice: Disney Village, Disneyland Park și Walt Disney Studio. Disneyland Park este locul parca desprins din anii 1900, animat de toate personajele create la inceput: Peter Pan, Dumbo, Pinocchio si nu numai. In Disney Village sunt amplasate magazine temarice, restaurante, cinematografe dar si spectacole pentru intreaga familie. In Walt Disney Studio, personajele cele mai indragite de copii prind viata, aici desfasurandu-se minunata lume a studiourilor Disney.

 

Parcul Prater din Viena este amplasat in partea de N-E a orasului si este considerat un adevarat taram la distractiei si veseliei. Printre atractiile parcului indragite de copii, dar si de adulti, se numara: un roller coaster, un teren de mini-golf, un carusel, roti centrifuge, trenulete, trambuline sau corzi de bungee-jumping. Cei mai curajosi nu trebuie sa rateze Castelul Bantuit, unde monstrii si fantomele apar de nicaieri, toboganul cu apa in care vizitatorii aluneca 15 m intr-o ceasca uriasa sau celebra Roata care ofera o panorama de neuitat asupra orasului. Pentru copiii interesati de lumea dinozaurilor, atunci Blue Planet este locul ideal pentru ei. Parcul dispune si de un tinut de basm care poate fi traversat intr-un trenulet Liliputan, de unde copiii pot admira un castel suspedat, dar si un planetarium.

 

Parcul Mirabilandia din Ravenna este un parc cu teme acvatice, fiind cel mai mare parc de distractii din Italia. Acesta este compus in doua parti principale: parcul tematic, impartit la randul sau in sapte zone si parcul acvatic Mirabeach. Parcul tematic este plin de verdeata si ofera cele mai diverse atractii si spectacole tematice, pe cand parcul acvatic cuprinde piscine, tobogane cu apa si plaje artificiale. Intreaga structura a parcului a fost construita in jurul a trei mici lacuri, unul central si doua secundare, care adapostesc diferite specii de pasari, mai ales migratoare.

 

Aventura Parc din Brasov reprezinta o destinatie perfecta pentru copii, mai ales daca adora aventura si miscarea in aer liber. Frumusetea parcului consta in activitati sportive in aer liber, dispunand de 8 trasee de dificultate, in cadrul carora exista tiroliene, copiii se pot catara sau sari cu ajutorul unor echipamente de protectie. Siguranta copiilor este foarte importanta si de aceea ei sunt intotdeauna supravegheati si indrumati de personal specializat in timpul activitatilor. Printre atractiile parcului se numara: escalada in copaci cu ajutorul tirolienelor pe poduri si pasarele sau vanatoarea de comori, activitate de grup in care se urmareste un traseu cu numeroase obstacole pentru a gasi comoara. 

 

Foto: lejdd.fr

 

Autoare: Denisa Cristache

Redactor Femei in Afaceri

 

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24