Articole
10-09-2012

Suprinzator (sau nu) succesul nu vine niciodata cand il asteptam, dar mai ales nu vine niciodata din senin. La fel si cu succesul unei femei in afaceri, ea trebuie sa munceasca de doua ori mai mult ca sa-i fie recunoscute meritele si sa fie acceptata si apreciata intr-o lume a barbatilor. Acest lucru ar putea fi un avantaj, deoarece devin mult mai motivate sa reuseasca, sa asimleze cat mai multe informatii si sa-si imbunatateasca abilitatile profesionale.

De altfel, stim cu totii ca odata ce o femeie isi pune ambitia la treaba nici macar mutarea muntilor nu va mai fi o problema. Insa, toate acestea vin dupa ce devine destul de increzatoare in fortele sale si dupa ce isi va diversifica cunostintele cu privire la domeniul in care profeseaza.

Ti-am pregatit o lista de carti care sper ca va sta la baza evolutiei tale profesionale si te va ajuta sa alegi lectura corecta pentru zilele in care vrei sa investesti in tine!

Asadar …

1. Outliers – Malcolm Gladwell: iti prezinta factorii culturali, economici si sociologici care te pot impiedica sa ai succes cu afacerea ta si cum sa-i eviti.
http://www.books-express.ro/book/9780316056281/Outliers.html

2. The 10 Laws of Enduring Success – Maria Bartiromo: Maria se adreseaza direct femeilor implicate in afaceri, le vorbeste sincer si onest din experienta ei, oferind sfaturi de nadejde.
http://www.books-express.ro/book/9780307452535/The-10-Laws-of-Enduring-Success.html

3. Leading From the Front: No Excuse Leadership Tactics for Women – Angie Morgan, Courtney Lynch: scrisa de doua femei care au lucrat vreme indelungata in Marina Statelor Unite ale Americii, iar ulterior au inceput o afacere impreuna. Acestea vorbesc despre felul in care poti sa dezarmezi un barbat ce desconsidera femeile aflate in functii de conducere, dar si despre regulile de aur ale leadershipului.
http://www.books-express.ro/book/9780071465014/Leading-From-the-Front-No-Excuse-Leadership-Tactics-for-Women.html

4. The E-Myth: Why Most Small Businesses Don't Work and What To Do About It – Michael Gerber: este o carte fundamentala pentru afacerea ta, deoarece te invata cum sa evoluezi treptat,  corect si cu efecte de lunga durata.
http://www.books-express.ro/book/9780887307287/The-E-Myth-Revisited.html

5. On My Own Two Feet – Manisha Takor: este cea mai accesibila si folositoare carte de gestionare a finantelor personale. Autoarea are un stil simplu si distractiv de a scrie, prezentandu-ne sfaturi si reguli simplu de pus in practica.
http://www.books-express.ro/book/9781598691245/On-My-Own-Two-Feet.html

6. Nice Girls Don't Get the Corner Office – Lois Frankel: Invata tehnici interesante de coaching, descopera puterea limbajului in afaceri si mai ales metode a abordare a potentialilor clienti.
http://www.books-express.ro/book/9780446572071/Nice-Girls-Don-t-Get-the-Corner-Office.html

7. A Woman's Guide to Working for Herself – Sandra Hewett: O carte care iti ofera posibilitatea de a te inspira din viata profesionala a altor femei de succes. De asemenea, vei primi sfaturi despre cum sa te imparti intre viata de familie si afacerea ta.
http://www.books-express.ro/book/9781845284121/A-Woman-s-Guide-to-Working-for-Herself-Inspiration-Information-and-Advice-from-Women-Who-Run-Their-Own-Business-for-Women-Who-Aspire-to-Do-So-San.html


Oana Cancel
Marketing & PR Coordinator
Books Express – Citeste! Afla mai mult!

 

Books Express reprezinta un grup de oameni care isi petrec timpul impreuna si pe care ii leaga o pasiune. Se adreseaza tuturor cititorilor ce impartasesc interesul pentru carti de calitate, care schimba idei si pareri si vor sa fie la curent cu tendintele din domeniul lor de activitate. Pe books-express.ro se gasesc cele mai importante carti aparute in limbi de circulatie internationala.

www.books-express.ro


Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24