Articole
26-03-2015

Cu totii ne dorim case spatioase si luminoase, fara probleme de depozitare, cu un design facut dupa chipul si asemanarea noastra. Un spatiu in care sa te relaxezi imediat ce ai deschis usa.

Te invitam  la atelierele de design interior care te vor ajuta sa iti transformi casa in cativa pasi simpli si eficienti!

 

26 martie: Schimbari mici, efecte majore – 7 trucuri pentru a reimprospata locuinta

In primul atelier iti vor fi prezentate reguli si trucuri care te vor ajuta sa aduci casa in care locuiesti la potentialul ei maxim.  Vei descoperi cum sa organizezi o camera ca sa para mai spatioasa, cum sa profiti la maxim de lumina naturala, cum sa creezi o atmosfera scenografica cu lumina artificiala si cum sa combini culorile si texturile pentru un design armonios.

 

2 aprilie: Gaseste-ti stilul interior

 

La al doilea atelier vei continua amenajarile: vei completa un test de personalitate, iar organizatorii iti vor spune pe loc ce stil de design interior ti se potriveste cel mai bine. Apoi vei fi pus din nou la treaba: in cadrul stilului ales, vei combina culori, texturi, mobilier si decoratiuni pentru a crea moodboarul camerei tale ideale. Sigur va fi de mare ajutor in amenajarea sau reimprospatarea casei tale!

 

Cu cine?

Alexandra Stamate si Cristina Chivu sunt arhitecti de interior si fondatoarele Jooca Studio. Daca ai fost la Journey Pub, unul dintre proiectele lor de suflet, ti-ai dat seama cat de importante sunt povestile in amenajarile lor: visele si personalitatea oamenilor, povestea locului si “calatoria” in care pornim cand amenajeaza un spatiu.

Au amenajat zeci de apartamente si case si au observat ca primul pas pentru o amenajare reusita este brief-ul clientului – stilul sau de viata, personalitatea si nevoile specifice de organizare a spatiului.

Pentru ca un spatiu sa fie valorificat la maxim, trebuie in primul rand sa stii ce asteptari ai de la spatiul respectiv.

 

Cand?

Joi@incubator107, 26 Martie de la 19:00 la 21:00 

Joi@incubator107, 02 Aprilie de la 19:00 la 21:00

 

Unde?

Atelierul se ţine in mansarda Incubator107 din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. Daca nu stii deja, afla cum sa ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

 

Cum?

Inscrierea la atelier se face online. Apasa aici, inscrie-te si vino la atelier! Scrie sincer de ce vrei sa vii, de unde ai auzit de incubator107 si lasa numarul tau de telefon. 

 

Donatia ta ajuta incubator107 sa supravietuiasca si incurajeaza mesterul. Sugeram o donatie de 30 lei pentru fiecare intalnire si 20 lei pentru studenti si liceeni.

 

Alte feluri in care puteti ajuta incubator107: promovarea in companii a Programului de descoperire a pasiunilor, inchirierea mansardei pentru alte traininguri sau evenimente, atragere de sponsorizari si altele: http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24