Articole
02-08-2016

In weekendul 6-7 august, la invitatia Casa di Peroni, Dizainăr - magazinul exclusiv de design de produs romanesc - va da intalnire pe cea mai frumoasa plaja din Romania. Timp de doua zile, plaja-restaurant Cafe del Mar din Mamaia va deveni gazda Targului de design de produs si a petrecerii Dizainăr ce se va desfasura vineri, 5 august, incepand cu ora 19.00.

 

Targul va fi deschis iubitorilor de eleganta, frumos si simplitate, sambata si duminica, 6 si 7 august, in intervalul 12:00 - 21:00. Intrarea este libera.

 

Consecvent in pledoaria pentru simplitatea obiectelor de design si a amenajarilor interioare, Dizainăr a selectat, pentru targul din Casa di Peroni, atat design de produs consacrat, dar si accesorii, design grafic si obiecte de design “new entry” ale verii 2016. Portofoliul complet al magazinului Dizainăr cuprinde peste 600 de creatii ale designerilor romani, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafica si pana la accesorii personale, decoratiuni, jucarii sau obiecte de sticla si ceramica.

 

Obiectele prezentate de Dizainăr, in weekendul 6-7 august, la targul de design din Casa di Peroni sunt semnate de:

 

Accesorii: Atelier S, Byzans Reloaded, Don Papillon, Eventivity Accessorize, Florin Dumitru, Gabriel Geller, Irina Florea, Marele Deget Mare, Oana Boboc, Pompon, Remi Handmade, Sash Accessoires, Sebastian Roncea, Upside Down, Marie Nouvelle, Madalina Andronic

 

Design de produs: Aerium, Atelier A4, Cai verzi pe pereti, Ceramic Sparrow, Florin Poptean, Meao, Mihnea Ghildus, Ubikubi

 

Design grafic: Colorhood, Supersomething, Alexe Popescu & Publica

 

Primul targ de design de produs romanesc de la malul Marii Negre, va asteapta in perioada 6-7 august, pe plaja-restaurant Cafe del Mar Mamaia, in intervalul 12:00 - 21:00, intr-o oaza ferita de griji si stres, numai buna de intalnire si de rehidratare, @Casa di Peroni.

 

PAGINA EVENIMENT: https://www.facebook.com/events/305910316425287/

 

Dizainăr este o premiera pe scena designului romanesc. Un grup de creatori talentati din toata tara se intalnesc sub aceeasi umbrela pentru a reprezenta ce este mai bun din potentialului Romaniei in industria de design.

Ca si concept-store, Dizainăr ofera o gama larga de produse si servicii de design, devenind astfel un hub, o conexiune intre creatorul, producatorul si utilizatorul final.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24