Articole
22-07-2016

Au inceput inscrierile la evenimentul Design la rece #16 - despre cum sa-ti promovezi online business-ul creativ, ce va avea loc miercuri, de la ora 19.00, la Dizainar.

 

"Design la Rece" este o serie de discutii liber-creative cu scop educativ pe care Dizainăr a inceput sa le desfasoare in primavara anului 2013. Acestea au ca obiectiv mijlocirea unui dialog intre designeri si cei care au ceva de spus despre domenii conexe.

 

Miercuri, 27 iulie, Dragos Smeu, Performance Media Manager Kubis Interactive, este invitat la Dizainăr pentru a vorbi pe o tema foarte actuala: promovarea online.

 

Discutia "Design la rece #16 - Cum sa te promovezi online" se va orienta catre zona de design si industrii creative. Recomandam, celor interesati, sa se inscrie din timp completand formularul din eveniment!

 

Pe langa functia de performance media specialist, Dragos Smeu este si trainer regional Google investind pana acum peste 1.5 milioane de euro in campanii de performance media, pentru aproximativ 150 de clienti din peste 100 de domenii diferite de activitate: de la magazine online de carti, fashion sau de agricultura pana la B2B, start-up-uri si platforme online din industria berii, beauty sau FMCG.

 

Programul conferintei:

 

19:00 sosire invitati

19:30 speech speaker + o scurta sesiune de discutii

20:45 pauza de cafea

21:00 discutii libere

22:00 sesiune de networking

 

Participarea la eveniment: 25 lei | 25 locuri disponibile

 

Inscrierile se primesc prin completarea formularului de la acest link: https://goo.gl/4jQDV7

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24