Articole
08-03-2016

Te entuziasmeaza inceputul primaverii si ai vrea sa iti imbunatatesti abilitatile sociale? Ti-ai dori sa faci mai usor fata situatiilor stresante din viata ta? Sau vrei sa intelegi cum poti construi relatii sanatoase, armonioase si cu adevarat implinite?

 

Fundatia Calea Victoriei iti propune in luna martie un program relaxant de cursuri in domeniul comunicarii si dezvoltarii personale care te ajuta sa gasesti o rezolvare dilemelor tale.

 

Afla care sunt principiile intelepciunii Tao si cum le poti folosi in viata de zi cu zi, cum te ajuta inteligenta emotionala sa iti gestionezi mai bine emotiile, ce anume te face un vorbitor charismatic, dar si cum poti dobandi armonia in cuplu.

 

Cursurile incep pe 16 martie cu un atelier dedicat vietii de cuplu Cum facem DRAGOSTEA sa dureze?, sustinut de Monica Gaitanaru. De-a lungul atelierului, vei putea identifica obstacolele din calea iubirii, dar si remediile cu ajutorul carora poti construi relatii sanatoase. Vei stabili diferentele dintre dependenta si iubire sau dintre comunicarea constructiva si cea distructiva.

 

Cursurile continua in 21 Martie cu atelierul CRESTEREA INCREDERII IN SINE si dezvoltarea charismei, sustinut de Geo Pana. Atelierul se adreseaza persoanelor care vor sa treaca peste emotivitate si vor sa se apropie mai mult de ceilalti din punct de vedere relational. Prin exercitiile de la atelier, vei avea posibilitatea sa iti cunosti mai bine starile sufletesti, sa faci mai usor fata emotiilor si sa iti dezvolti charisma.

 

Al treilea atelier pe care Fundatia Calea Victoriei ti l-a pregatit in luna martie este axat pe comunicarea in public si tehnici de sustinere a unui discurs: Atelierul de VORBIRE IN PUBLIC – Secretele unei prezentari de succes, din 24 Martie, cu Iulia Ivanov. In cadrul caruia vei intelege cum sa creezi discursuri care sa capteze atentia tuturor si vei invata cum sa transmiti un mesaj coerent si jovial.

 

In 29 Martie va avea loc un atelier interactiv de INTELIGENTA EMOTIONALA cu Adela Iepure. Cu ajutorul exercitiilor individuale si de grup, jocurilor creative si testelor de autoevaluare vei intelege cum sa iti gestionezi mai bine emotiile si cum sa aduci un plus de echilibru in viata ta.

 

La final de luna, in 31 Martie, poti participa la atelierul de dezvoltare personala Esti ceea ce gandesti: INTELEPCIUNEA TAO , cu Eduard Bucescu. Vei intelege aceasta intelepciune orientala care ne provoaca sa sapam mai adanc la temelia existentei noastre pana descoperim paradoxurile pe care se sprijina sensurile vietii.

 

Pe langa atelierele prezentate mai sus poti alege si altele. Afla programul lor accesand: www.victoriei.ro.

 

Inscrieri la contact@victoriei.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24