Articole
01-02-2015

Va prezentam Dental One, o companie condusa de Corina Samfir, Cofounder si Development Manager.Dental One a fost infiintata la finalul anului 2013, conceptul fiind acela de a oferi servicii  premium si personalizate de stomatologie, incluzand Radiologie si Tehnica Dentara. Conceptul se adreseaza  persoanelor din Romania si in special celor din alte tari: Italia, Anglia, SUA, Canada, Irlanda, etc.

 

Care sunt produsele sau serviciile pe care le ofera?

 

Servicii complete de stomatologie moderna: preventie dentara, estetica dentara, ortodontie, endodontie, chirurgie orala si maxilo-faciala, parodontologie, radiologie. Tehnicile abordate in cadrul Dental One sunt inovatoare si minim invazive. Foarte multe interventii se fac cu Laserul Dentar, iar in interventiile chirurgicale se foloseste metoda PRGF Endoret - plasma bogata in factori de crestere, care accelereaza procesul de vindecare de 7 ori si scade inflamatia cu 80%.

 

Care sunt clientii companiei?

 

Antreprenori, middle & top management, persoane interesate de sanatate si beauty, pacienti din alte tari interesati de servicii dentare de calitate la preturi rezonabile.

 

Ce proiecte are in desfasurare?

 

In viitorul apropiat serviciile se vor extinde si la estetica faciala, prin injectari facute cu PRGF Endoret - plasma bogata in factori de crestere.

 

Testimoniale

 

Adrian Mina, campion Kickboxing :” Aveam o frica incredibila de stomatolog si preferam sa stau cu dureri decat sa merg la tratament. La clinica Dental One am intalnit o atmosfera de familie, medicii mi-au devenit prieteni si vin cu drag la fiecare interventie.”

 

Nicoleta Mincu, antreprenor: „Sunt incantata de tratamentele dentare facute de Dr. Remus Stratulat, are rabdare cu mine, imi explica fiecare etapa de tratament si nu am simtit nici cea mai mica durere. Recomand cu toata increderea Clinica Dental One tuturor cunoscutiilor mei.”

 

Marina Spulber, expert contabil fonduri europene:”Din cauza fricii de stomatolog, eram in punctul de a-mi pierde totii dinti. Ma bucur ca am luat decizia de a incepe tratamentul la Dental One si am inteles ca tratamentele dentare pot fi nedureroase, rapide si cu medicii cu o grija foarte mare pentru pacient.”

 

Certificari

 

Certificari medicale obtinute de la Institutul de Cercetare si Biotehnologie din Spania, a caror tehnologie este implementata cu succes si in totalitate de catre Clinica Dental One.

www.dentalonecenter.com

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24