Articole
04-09-2013

Infiintata in 2009 de Alice Botnarenco, organizatia Femei in Afaceri dezvolta proiecte care se adreseaza antreprenoarelor si femeilor care lucreaza in companii.

Reprezentam cea mai activa comunitate de business dedicata femeilor din Romania; reflectam si promovam mediul de afaceri feminin din tara noastra, organizam evenimente (Meet the WOMAN! si Meet the BUSINESS!)  si dezvoltam parteneriate internationale.


In 2012, am reprezentat Romania la Global Summit of Women, cel mai mare forum economic international pentru femei, am relansat site-ul www.femei-in-afaceri.ro, pozitionat ca un portal cu informatii din mediul feminin de afaceri, si am creat prima platforma online de business dedicata femeilor din Romania, accesibila membrelor prin intermediul site-ului nostru.

 
In aceasta toamna, dupa 4 ani de existenta, am ales 10 femei in afaceri din comunitatea noastra care s-au bucurat de toate avantajele pe care le aduce calitatea de membra, pentru a va dezvalui cum le-a ajutat organizatia noastra sa se dezvolte si sa se promoveze. Va invitam sa le cunoasteti pe fiecare dintre ele in perioada urmatoare, vom prezenta saptamanal o membra si povestea ei profesionala.

 
Cine sunt cele 10 membre?


Adriana Alionte – Owner, Shakespeare School; Adina Filculescu – General Manager, Enrose; Larisa Petrini – Managing Partner, Saatchi & Saatchi PR; Nicoleta Magargiu – Owner/ Managing Partner at CASA JAD; Dr. Elena Claudia Teodorescu – Owner Donna Medical Center; Marilena Paunescu – Managing Partner, SpeakOut; Oksana Danilisin – Managing Partner, Oksana Group; Alina Alecu – Owner Porphyras; Anamaria Damian – General Manager, Social Lions; Mihaela Risco-Martin – Accounting Partner, SOTER & Partners.


Multumim partenerilor care ne-au ajutat in realizarea campaniei de promovare a membershipului Femei in Afaceri: Capital Plaza Hotel, Oksana Group, Alex Radulescu si Blue Film.
 

Femei in Afaceri s-a dezvoltat in 2013 la Brasov si Cluj, orasele in care am deschis primele doua sucursale. In aceste orase avem cate un Branch Manager care se ocupa de dezvoltarea locala a proiectului de business networking Meet the WOMAN! Va invitam sa luati legatura cu colegele noastre si sa deveniti membre Femei in Afaceri ale comunitatilor locale.
 

Printre benefiicile majore ale membership-ului FIA, amintim: conectarea la o platforma online care contine informatii complete despre membre si discounturi la serviciile si produsele partenerilor nostri la nivel national.
 

Te invitam sa afli toate beneficiile calitatii de membra Femei in Afaceri, sa citesti testimonialele celorlalte membre si sa urmaresti filmul de prezentare al campaniei de membership.

 

Vino alaturi de noi pentru a construi impreuna cea mai mare comunitate de femei in afaceri din Romania!

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24