Articole
25-09-2014

Produsele cosmetice pot fi impartite in functie de canalele de distributie si pret in 3 mari categorii: produse de mass-market, pe care le gasim in supermarket-uri la pretul cel mai mic, dermato-cosmeticele, produse vandute exclusiv in farmacii si produse de lux, in saloane de infrumusetare.

 

Produsele dermato-cosmetice sunt produse de ingrijire special concepute pentru pielea sensibila. Prescrise de medicii dermatologi sau recomandate direct de farmacisti, ele sunt produse sigure si eficiente pentru pielea sensibila, uscata, acneica, cuperozica, imbatrinita, etc. Concentratia de ingredienti activi intr-un produs dermato-cosmetic este mai mare decit a altor tipuri de produse cosmetice.  

 

Produsele dermocosmetice fie nu contin parfum, care este cel mai alergenic ingredient intr-u produs cosmetic, fie contin parfumuri foarte simple, delicate si hipoalergenice.

Punerea pe piata a unui produs dermato-cosmetic este precedata de numeroase studii clinice de compatibilitate, studii de stabilitate, asfel incit sa poata fi recomandate pentru pielea sensibila, alergica sau chiar intoleranta. 

 

Cele mai multe dintre dermato-cosmetice au in compozitia lor apa termala, ale carei proprietati anti-iritante si calmante asupra pielii sensibile sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri.

 

Publicul acestor produse de farmacie este unul educat, informat, care cauta activ, inovant si eficient atunci cand alege un produs cosmetic.  

 

In Occident, de departe, cea mai interesanta si mai concurentiala piata este cea a produselor din farmacie. 90% din marcile noi lansate isi doresc sa intre in farmacii, acesta fiind spatiul ce confera o imagine de incredere si siguranta. In acealsi timp, incidenta pielii sensibile a crescut galopant in ultimii ani in toate tarile, fiind determinata de poluare, stres sau de obiceiurile de nutritie.

 

Ivatherm este prima companie romaneasca de dermato-cosmetice. Ea utilizeaza beneficiile apei termale Herculane, calmante si anti-iritante asupra pielii. Baile Herculane este cea mai veche statiune termala din Europa, istoria exploatarii neintrerupte a apelor termale din valea Cernei dateaza de peste 2000 de ani. Produsele sunt concepute si fabricate in Franta – liderul mondial in cosmetologie, astfel incit sa beneficieze de expertiza, inovatia si calitatea de neegalat a industriei franceze de cosmetice.

 

Pentru a afla mai multe informatii, accesati http://www.ivatherm.com/ro

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24